Lingerie trends voorjaar 2023

April 28, 2023

De nieuwste lingeriecollecties stromen langzaam binnen en wij zijn super enthousiast! De collecties bevatten de nieuwste trends en geven je direct een zomers gevoel. Ben je benieuwd naar de nieuwste lingerie trends? In deze blog vertellen wij je graag over de mooiste lingerie van het voorjaar van 2023

Roze

Roze, wie houdt er niet van? Roze lingerie is ontzettend populair en dat zien we terug in de zomercollecties van verschillende merken. Roze wordt vaak in verband gebracht met vrouwelijkheid en de liefde. Roze lingerie is er in veel verschillende soorten. Zo bestaan er basic roze t-shirt BH’s, maar ook bijvoorbeeld een roze bralette voorzien van verleidelijke broderie. Ook bij de roze slips is er veel variatie te vinden, denk bijvoorbeeld aan een tailleslip voorzien van een klassieke broderie of een rioslip afgewerkt met luxe kant. Bij Annadiva hebben we ook een aantal roze body’s. Roze is helemaal on-trends deze zomer!

Blauw

Nog een trendy kleurtje deze zomer is blauw. Blauw wordt vaak geassocieerd met zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid dus wij begrijpen wel waarom blauwe lingerie een favoriet is! Wanneer je je zelfverzekerd voelt in jouw lingerie, straal je de hele dag door. Blauw is een kleur die bij elke huidskleur staat en gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Kies jij voor een blauwe plunge BH die zorgt voor een mooi decolleté of draag je liever een beugel BH voor wat extra ondersteuning van jouw boezem? Bij Annadiva hebben wij de perfecte blauwe BH voor jou! Ook de slips zijn er in het blauw in verschillende varianten. Neem bijvoorbeeld een string die makkelijk te dragen is onder een strakke broek. Als je liever je billen een beetje bedekt hebt, dan hebben we een tailleslip of een rioslip voor jou! Heb je een feestje en wil je een sexy body dragen? Ook deze hebben we bij Annadiva in een blauwe kleur!

Body’s

Zoals hierboven al vermeld hebben we bij Annadiva ook een ruim assortiment aan body’s. De body wordt steeds populairder en wij snappen wel waarom. Een body is niet alleen sexy, maar kan ook corrigerend werken of een onderdeel van je outfit zijn. Body’s zijn vaak voorzien van een ingebouwde BH die zorgt voor steun voor de borsten. Het dragen van een body kan zorgen voor vermindering van eventuele rug- en buikklachten. Je kan een body met verschillende doelen dragen. Denk bijvoorbeeld aan een corrigerende body om de sterke punten van je lichaam te accentueren, of een sexy body onder je kleding. Iets dat tegenwoordig steeds meer te zien is, zijn body’s als tops. Een body kan als een sexy top gedragen worden naar een festival of tijdens een avondje uit.

Met de huidige trends straal jij de hele zomer. Ben je benieuwd naar de rest van het assortiment van Annadiva? Bekijk alle lingerie op onze website.