Najaarscollectie 2023 van Aubade

Oktober 18, 2023

Met de nieuwe najaarscollectie van Aubade ben je helemaal klaar voor dit najaar. Een prachtige nieuwe lingeriecollectie met veel kant en broderie. Dit Franse lingeriemerk biedt optimale pasvormen, vrouwelijkheid en verleiding. Benieuwd naar de nieuwe collectie? In deze blog nemen we je mee!

Softessence

We beginnen met de softessence collectie. Deze collectie is versierd met een prachtig bloemenpatroon van kant op zowel de BH’s als slips. De bruine kleur, Espresso zorgt voor een klassieke uitstraling. Een perfecte herfstkleur voor dit najaar!

Rosessence

De Rocessence collectie is uitgevoerd in de kleur Berry. De collectie is volledig overtrokken met kant wat een sexy look geeft. Daarnaast zijn er verschillende pasvormen, zodat jij de perfecte pasvorm kan kiezen die bij jou past!

My Desire

Deze collectie is super uniek! De glimmende broderie heeft een prachtig patroon met een gouden lurex draad er tussendoor. Dit geeft echt een wow effect! De collectie is verkrijgbaar in 2 kleuren. De kleur Secret Date is een mooie zwarte kleur. Ga je liever voor een lichtere kleur? Dan is de lichtroze kleur Love Affair perfect voor jou. De collectie bevat ook een sexy torselet. Heel leuk om te combineren onder een leuke outfit. Super verleidelijk en uniek!

Illusion Fauve

Een echte must-have dit najaar is de Illusion Fauve collectie. Deze collectie is uitgevoerd in de kleuren Ultraviolet en Crepsucule. Het verfijnde kant patroon geeft deze collectie een unieke en luxe uitstraling. Gecombineerd met de gouden details steel jij helemaal de show.

Gold Pleasure

Aubade staat bekend om haar originele lingerie. Ook in de Gold Pleasure collectie komt dit weer terug. Het sexy kant in combinatie met mooie ketting accessoires geven een speels effect. De kettingen zijn afneembaar zodat je zelf kan kiezen waar jij je fijn bij voelt en daarnaast een compleet andere look kan creëren met dezelfde set, erg handig en leuk! Liever nog sexyer? Combineer dan jouw set met de prachtige jarretels voor een complete look!

Dans Des Sens

Een echte eyecatcher in deze najaarscollectie. De prachtige felroze kleur springt er echt uit. Ook in deze collectie komt het kant weer terug. Super trendy en sexy! Zo fleur je jezelf helemaal op tijdens de donkere dagen dit najaar!

Coeur a Corps

De laatste maar zeker niet de minste is de Coeur a Corps collectie. De collectie is voorzien van een mooie bloemenprint, een lust voor het oog! Ook deze collectie bevat naast de vele modellen een prachtige body. De doorschijnende print maakt het supersexy en chique!

Ga jij liever voor de felle kleur van de Dans De Sens collectie of een zwarte sexy look zoals de My Desire? Genoeg keuze! Shop nu de nieuwe najaarscollectie van Aubade online of kom langs in een van onze winkels.