Najaarscollectie PrimaDonna en PrimaDonna Twist 2022

September 21, 2022

Een najaarscollectie met prachtige items, wat wil je nog meer? Ook dit seizoen komen PrimaDonna en PrimaDonna Twist weer met een fantastische collectie. Door de prachtige kleuren, printjes en kanten versieringen krijgen wij al helemaal zin in het najaar! Of je nou houdt van basic zwarte lingerie of van een dierenprint in de mooiste kleuren, bij Annadiva ben je aan het juiste adres!

Madison - PrimaDonna

De Madison collectie mag dit najaar niet ontbreken. Deze collectie is erg populair onder velen en keert dit najaar terug in een feestelijke make-over. De Madison BH is dit najaar afgewerkt met een dierenprint en een warme winterse roestkleur. Het zwarte kant op de cups is niet alleen sexy, maar zorgt er ook voor dat je BH altijd perfect aansluit. Een eyecather dit najaar is dan ook de Madison Longline BH. Deze BH heeft cups die aan de bovenkant gemaakt zijn van luxe, elastisch kant. Ook zijn er schattige strikjes bevestigd tussen de cups en op de schouderbandjes.

Pleasanton – PrimaDonna

De Pleasanton collectie bestaat uit verleidelijke items met een vleugje vintage. De collectie is dan ook erg luxe en afgewerkt met rijke materialen. Zo zijn de items bewerkt met zwart kant en versierd met rode broderierozen. Dit elastische kant oogt niet alleen fantastisch, maar biedt ook een zeer goede pasvorm en ondersteuning. Combineer deze prachtige collectie met de bijpassende slipjes en maak zo jouw look compleet!

Orlando – PrimaDonna

Voor alle Orlando liefhebbers is er goed nieuws. Dit najaar is er namelijk weer een nieuwe kleur terug te vinden in de collectie. De kleur Charbon is een mooie donkergrijze kleur. Het subtiel kanten patroon op de bovenkanten van de cups en deel van de schouderbandjes is ook terug te vinden bij de nieuwe Orlando. Deze prachtige tijdloze kleur mag natuurlijk niet ontbreken in jou lingerielade!

First Night - PrimaDonna Twist

Een must-have dit najaar is dan ook de First Night collectie. Deze collectie is supervrouwelijk en honderd procent partyproof! De setjes van deze collectie geven goede steun aan je boezem. Dit najaar is er een nieuwe kleur toegevoegd, Merlot. Deze paarse lingerie is chic en winters. Combineer je favoriete BH met een van de bijpassende slips.

Verlet – PrimaDonna Twist

Verlet is een nieuwe collectie van PrimaDonna Twist. De Verlet collectie is dit najaar uitgevoerd in de kleur Dark Woods. Deze prachtige kleur is een stijlvolle mix van olijfgroen, donkergrijs en een vleugje koperglans. Het gebruik van elastisch tule met een velvetlook maakt deze collectie een echte eyecather!

Cafe Plume – PrimaDonna Twist

Hou jij van dierenprint en een retrolook? Dan is de Cafe Plume collectie van PrimaDonna Twist zeker iets voor jou! De kleur Cheetah is voorzien van fijn tule bedrukt met een avontuurlijke dierlijke print en felroze details. Cheetah is een kleur om op te vallen! Onze favoriet? De hartvorm BH!

Kijk vooral eens naar de gehele collectie van PrimaDonna en PrimaDonna Twist, want er zitten prachtige items tussen.