Nieuw merk: Fleur Of England

Augustus 14, 2023

Fans van sensuele lingerie opgelet! Wij gaan ons assortiment uitbreiden met een prachtig nieuw merk, namelijk Fleur of England! In deze blog stellen we je graag voor aan het merk.

Fleur of England

Fleur of England is zoals haar naam al verklapt een Engels lingeriemerk. Het merk maakt gebruik van de meest luxe materialen en schetst alle patronen met de hand om de hoogste kwaliteit te kunnen behalen. Fleur of England focust zich naast de kwaliteit van de producten ook op de pasvorm en het dagelijkse draagcomfort. Door het gebruik van delicate materialen en unieke patronen, inspireert het Engelse lingeriemerk vrouwen om haar vrouwelijkheid te kunnen omarmen.

Bij Fleur of England staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Om deze reden gaat het merk bewust om met het gebruik van materialen, waardoor je langer kunt genieten van een Fleur of England BH.

Collecties

De sensuele lingerie van Fleur of England is sexy, elegant en vrouwelijk. Fleur of England heeft ruime collecties aan luxe lingerie met verfijnde details en romantische broderie. Door de ruime maatboog kan vrijwel elke vrouw slagen voor een prachtige BH van Fleur of England. De BH’s zijn bijna nooit voorgevormd en bestaan in verschillende modellen. De BH’s zijn vaak gemaakt van lichtdoorschijnende materialen waardoor de huid deels zichtbaar is. Fleur of England brengt unieke collecties uit, waardoor je er nooit genoeg van hebt.

Ben jij nu al fan van Fleur of England? Bekijk ons assortiment nu online!