Ontdek de badmode trends van 2024

Februari 24, 2024

Droom jij ook al dagen over de zomer? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer lekker in de zon te liggen! Ook dit jaar wil je natuurlijk weer modieus en trendy bij het zwemband liggen. Dus wij hebben hier de nieuwste badmode trends op een rijtje gezet.

Bloemenprints

In 2024 kan je er niet omheen, bloemenprint bikini’s! Dit jaar zien we vrolijke, frisse printen voorbijkomen. Je kan kiezen voor een felkleurige print, zoals de Najac collectie van PrimaDonna Swim of de Hot Tropics collectie van Freya. Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleuren? Een ander prachtig item is het Langkawi badpak van Fantasie. De tropische bladeren en bloemen geven je meteen een zomers gevoel. Liever een wat rustiger kleurpatroon? Dan is de Poppies collectie van Annadiva Swim een goede optie. Wij noemen het romantisch chic!

Unieke stoffen

Niet alleen de print is belangrijk in 2024, maar ook de stof! Een unieke stof maakt jouw beachlook helemaal af. Ga voor een bikini met een glitterstof voor een schitterende uitstraling of voor een mooi badpak met een prachtige textuurstof. Neem vooral een kijkje bij Annadiva Swim voor mooie, unieke stoffen. Zo bestaat de Smocky collectie uit een fijne textuurstof die alle oneffenheden verbloemt. Én wat denk je van de Choco Gold collectie, die maakt met een subtiele glitter jouw strandlook uniek. Wauw, echt een must have voor een luxe en elegante uitstraling!

Ook het merk Freya heeft hele leuke, bijzondere stoffen. Bijvoorbeeld de Ibiza Waves collectie. De bikini’s en badpakken zijn beschikbaar in mooie effen kleuren en de textuurstof geeft een perfecte subtiele touch!

Vintage, seventies vibes

In 2024 nemen we een stap terug in het verleden, want badmode met een vintage, seventies vibe is helemaal in! We zien dit jaar dus veel levendige kleuren en gedurfde prints. Een goed voorbeeld is de nieuwe Seventies collectie van Annadiva Swim. Deze collectie heeft een mooie, roze print en geeft helemaal de seventies vibes! Naast opvallende kleuren en prints zien we ook weer flatterende silhouetten terug komen. Dus denk aan een mooi corrigerend badpak of high waist bikinibroekje, maar over die bikinibroekjes later meer!

Zwarte badmode

Het blijft een klassieker, zwarte badmode! Een elegante zwarte bikini of badpak is nooit een verkeerde keuze. Maak je look interessanter met stijlvolle elementen, zoals een twistdetail of ruffles. De comfy corrigerende Confidence collectie van Annadiva Swim geeft het perfecte voorbeeld, deze laat jou zelfverzekerd naar het strand gaan. Ga voor classy vibes!

High Waist broekjes

Zoals eerder benoemd maken de hoge bikinibroekjes weer een comeback! De broekjes zijn stijlvol, maar ook flatterend voor elk figuur. Met het perfecte bikinibroekje kan je eindeloos combineren. Gelukkig shop je bij Annadiva genoeg bikinibroekjes met een High Waist. Bijvoorbeeld het Vanilla and Black High Waist Bikinibroekje van Beachlife. Of het Maringa Hoge Bikinibroekje van PrimaDonna Swim in de kleur Lush Green. Voor een elegante, vintage look!

Maar wat vind je van het Smocky hoge bikinibroekje van Annadiva Swim in de kleur Midnight? Een bikinibroekje in een chique donkerblauwe kleur, met een fijne textuurstof. Wij zijn in ieder geval fan! Naast dit leuke bikinibroekje heeft Annadiva Swim ook hoge bikinibroekjes met een strikje aan de zijkant. Bijvoorbeeld van de nieuwe Summer Bay collectie in de kleur Candy. Dit leuke broekje is nog veel meer kleuren en prints verkrijgbaar, dus neem zeker even kijkje!

Welke trend is jouw favoriet? Bekijk onze badmodepagina of bezoek een van onze winkels en shop jouw trendy badmode voor de zomer!