Onze favoriete badpakken met prints

Juli 22, 2023

Printjes, printjes en nog eens printjes. badpakken met prints zijn helemaal hot deze zomer! Vrolijke kleuren, leuke designs en de gekste combinaties, we love it! In deze blog nemen we je mee in de huidige trendprints en onze favorieten!

Bladerenprints

Een print die je dit jaar veel terugziet is de bladerenprint. De bladerenprint wordt veel gebruikt is verschillende kleuren en met verschillende bladeren. We hebben onze favoriete badpakken met bladerenprints voor je op een rijtje gezet.

  • Het Palmeira badpak van Annadiva Swim. Door de frisse palmprint van dit badpak word je meegenomen naar een onbewoond eiland met palmbomen. Wist je dat dit badpak voor 82% uit gerecycled nylon bestaat?
  • Het Tropical Falls badpak van Elomi Badmode. Dit badpak is voorzien van een exotische print in neon pasteltinten. Met deze exotische print ben jij helemaal klaar voor een tropische vakantie!
  • Het Bamboo Grove badpak van Fantasie Badmode. Dit badpak heeft een botanische print van palm en bananenbladeren. De combinatie van de bladeren en de prachtige fruitsoorten geeft dit badpak een vrolijke twist.

Dierenprints

Dierenprints zijn mega populair en zullen niet snel verdwijnen uit de badmode collecties. Je ziet ze terug in de collecties van verschillende merken in de leukste kleurencombinaties. We hebben een aantal van onze favoriete badpakken met dierenprints voor je op een rijtje gezet.

  • Het Soft Zebra overslag badpak van Beachlife. Dit badpak is licht corrigerend waardoor er een slanke taille wordt gecreëerd. De combinatie van zwart en oranje zebraprint zorgt voor een trendy look.
  • Het Party Bay badpak van Elomi Badmode. Dit kleurrijke badpak is voorzien van een luipaardprint met groen, blauw en roze tinten. Combineer dit badpak met jouw favoriete strandjurk voor de perfecte beachlook.
  • Het True Zebra badpak van Cyell Badmode. Zebraprints zijn dit jaar super trendy en wij zijn fan! Dit badpak is voorzien van een zebraprint in natuurlijke tinten en heeft een geplooide hals. Welk badpak met dierenprints is jouw favoriet?

Felle kleuren

Niet alleen bladerenprints en dierenprints zijn populair dit jaar, ook het gebruik van felle kleuren is enorm populair. Veel badpakken zijn dit jaar voorzien van prachtige prints in de mooiste kleuren. Ook van de felle kleuren hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

  • Het Aguada Beach badpak van Fantasie Swim. Dit badpak heeft een aquarelprint van roze, oranje en paarse tinten die geïnspireerd zijn op de zonsopkomst.
  • Het Sazan badpak van PrimaDonna Swim. Met dit kleurrijke badpak steel jij de show aan het zwembad! De bloemenprint op een blauwe achtergrond is een echte eyecatcher!
  • Het Tenedos badpak van Marie Jo Swim. De trendkleuren van dit badpak brengen je direct in een zomerse mood. Door de glanzende stof krijgt het badpak een luxe uitstraling.

Welke print is jouw favoriet? Je shopt ze allemaal online bij Annadiva!