Onze favoriete badpakken van dit moment

Maart 18, 2024

De zomer komt eraan! Dat betekent nieuwe badmode met diverse trends! Van prints tot neutrale kleuren, het zit er allemaal tussen dit jaar! In deze blog zetten wij de mooiste badpakken voor jou op een rijtje!

Prints

Prints zijn niet meer weg te denken in de badmodetrends. Van een bloemenprint tot een dierenprint, ze blijven terugkeren. Zo ook de Najac collectie van PrimaDonna Swim. Deze collectie heeft prachtige bloemetjes met mooie felle kleuren. Aan de zijkant zijn er touwtjes toegevoegd wat voor een speels effect zorgt.

Ook is de Langkawi collectie van Fantasie Badmode een must have! Naast de bloemenprint is er ook een mooie bladerenprint in deze collectie verwerkt. De twist tussen de cups zorgt ervoor dat deze niet hetzelfde is als andere! De Su Ana collectie van Marie Jo Swim heeft een unieke print. Het is namelijk een zigzagprint die schittert in de zon, iets dat je niet vaak ziet! Door de aardse tinten komt deze goed tot uiting en is het een echte eye-catcher.

Last but not least, de Kata collectie van Elomi Badmode. Deze zwart-witte print is tijdloos. De ring tussen de cups zorgt voor een leuke touch!

Neutrale kleuren

De Tinjis collectie van Marie Jo Swim is een plaatje om naar te kijken! Met het badpak uit deze collectie schitter jij in de zon. Onder de cups zit een band met een gouden detail. Prachtig! De cups zijn diep uitgesneden wat jou dat verleidelijke gevoel geeft. Neutraal, maar met een shiny effect!

De Damietta collectie van PrimaDonna Swim bevat een tijdloos badpak. De linkerschouderband heeft als detail drie mooie ringen die een zwart badpak net wat anders maakt. De Choco Gold collectie van Annadiva Swim heeft een diepbruine kleur met een glitter effect. Als je houdt van een neutrale kleur, maar met een leuke glitter, dan is dit jouw match!

De Chocolate Shine collectie van een Beachlife is anders dan andere. De mooie twist rond de hals van badpak uit deze collectie maakt het een uniek item! De cups zijn mooi uitgesneden, wat een sexy gevoel geeft.

Felle kleuren

Ben jij op zoek naar kleur in jouw badpak? De Cotton Candy collectie van Annadiva Swim geeft jou dat! Met de felroze kleur maakt jij een statement! Het badpak heeft een twist bij de cups, wat dit badpak een speciale touch geeft. Is roze niet helemaal jouw kleur? Rood is dan de perfecte optie! Met de Rouge collectie van Annadiva Swim trek jij de aandacht!

Hou je van printjes én kleur? Dan is de Celaya collectie van PrimaDonna Swim de match voor jou! Dit is niet de alledaagse print die je normaal zit. Hierin zijn kettingen, bloemen en verschillende vormen verwerkt. Een plaatje om naar te kijken! Voor een mooi paars badpak is de Opera collectie van het merk Opera een must have! De ringen tussen de cups in lopen iets naar beneden, wat voor een verleidelijk effect zorgt.

Heb jij al een favoriet badpak of nog benieuwd naar het andere aanbod? Neem dan snel een kijkje op Annadiva!