Party preps: lingerie als fashion statement

December 12, 2023

Tegenwoordig hoeft lingerie niet meer verborgen te zijn onder je kleding, het kan juist een super leuk fashion stagement zijn! Zeker met het aankomende feestseizoen kan lingerie je outfit helemaal afmaken. In deze blog laten we verschillende items zien die je helemaal kunnen laten stralen tijdens de feestdagen.

Body ‘s

De body begint steeds populairder te worden in de lingeriewereld. Het ziet er niet alleen sexy uit, maar het kan ook corrigerend werken. Tegenwoordig is het heel normaal om een body als onderdeel van je outfit te dragen. Zo kan je een body combineren op een stoere broek of een mooie rok. Er zijn verschillende modellen dus ook als je een iets minder sexy look wilt is een body een goede optie.

Voor de feestdagen vinden veel vrouwen het vaak leuk om extra uit te pakken. Zo is de Junoo body van Marie Jo prachtig bij een feestelijke outfit. De gouden details maken de body helemaal af. Liever wat meer bedekt? Dan is de Seoul body perfect voor jou.

Torselet

De Torselet is perfect te dragen als top. Supersexy en ook nog eens comfortabel aangezien je borsten goed worden ondersteund. Net zoals bij de body zijn er verschillende soorten opties en modellen. Een echte eyecatcher voor de feestdagen is de My Desire torselet van Aubade. Het gouden lurex draad en accessoire geven een echt feestgevoel wanneer je deze draagt. Superleuk om te combineren met een bijvoorbeeld een leuke blazer!

Opvallende BH’s

Ook een gewone BH kan je outfit helemaal afmaken. Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld heel veel transparante tops te koop. Hoe leuk is het dan om hieronder een opvallende BH te dragen? Dat maakt je outfit toch meteen leuker? Bekijk bijvoorbeeld eens de Lenox Hill collectie van PrimaDonna Twist. Het is toch zonde om deze collectie te verbergen?

Onthoud dus goed dat het helemaal niet erg is om je lingerie te laten zien. Het is juist supermooi en een echt fashion statement. Zeker met de feestdagen is het extra leuk om een keertje goed uit te pakken. Dus voor welk fashion item ga jij? Shop jouw party outfit snel op onze website of kom langs in een van onze winkels.