Party ready: maar welk ondergoed draag ik?

December 20, 2022

De maand december is dé feestmaand met feestdagen als Kerstmis en Oud & Nieuw. Dit betekent dat alle mooie party outfits weer uit de kast mogen! Veel vrouwen vergeten dat lingerie dé basis is voor je party outfit. Problemen als de lijnen van je ondergoed zien of een buikje die je net iets meer wilt verbergen in die mooie jurk, zijn voor veel vrouwen herkenbaar. In deze blog vertellen we wat goed ondergoed kan doen voor je party outfit.

Prachtig en comfortabel ondergoed

Het allerbelangrijkste is dat je ondergoed comfortabel zit. Daarom is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en pasvorm bij het kopen van nieuw ondergoed. Verder is het ook belangrijk dat het ondergoed onzichtbaar is onder je strakke kleding. Neem bijvoorbeeld eens het merk Hanky Panky, het ondergoed van dit merk tekent niet af onder je strakke party outfit. Het merk biedt naast verschillende modellen strings, ook shortjes en tailleslips aan in prachtige kleuren en prints. Genoeg keuze dus!

Een ander merk dat prachtig en comfortabel ondergoed voor onder je party outfit in het assortiment heeft is Marie Jo lingerie. De Color Studio collectie van dit merk biedt prachtig ondergoed aan dat geen lijnen achterlaat onder je strakke jurk. Je shopt verschillende modellen slips in meerdere kleuren, sommige items zijn zelfs afgewerkt met kant. Een van de vele modellen is de corrigerende tailleslip. Deze slip is aan de voorzijde licht corrigerend en tekent niet af onder kleding, perfect voor onder een strakke jurk.

Betaalbare tailleslip van Annadiva Lingerie

De Comfy tailleslip van Annadiva Lingerie voelt als een ‘tweede huid’ door het gebruik van zachte materialen. Deze tailleslip is extra comfortabel en onzichtbaar onder je kleding door de naadloze afwerking. Doordat deze slip hoger valt, is deze perfect om een eventueel buikje weg te werken in je feestjurk. Je shopt deze Comfy tailleslip in een rode, zwarte en lichtroze kleur bij Annadiva. Deze one-size slip is perfect voor maat XS t/m XL. Daarnaast is deze tailleslip super leuk geprijsd. De Comfy tailleslip is de perfecte basis voor onder je party outfit.

Corrigerend ondergoed voor ieder figuur

Spanx is hét merk voor als je op zoek bent naar corrigerend ondergoed dat onzichtbaar is onder je kleding. De Eco Everyday Shaping collectie van dit merk is licht corrigerend en is ontworpen om dagelijks te dragen. De items uit deze collectie zijn onzichtbaar onder je kleding en strijken mooi glad. Bovendien zitten de items erg comfortabel én nog belangrijker, deze zijn geschikt voor ieder figuur. Creëer met de Eco Everyday Shaping collectie van Spanx een gestroomlijnde look.

Naast de Eco Everyday Shaping collectie vind je in het assortiment van Spanx nog veel meer ondergoed dat perfect is voor onder je party outfit, neem vooral een kijkje.

Panty’s om je party outfit mee af te maken

Naast ondergoed shop je bij Annadiva ook prachtige panty’s om je party look compleet te maken. Annadiva heeft een ruim aanbod in verschillende merken, modellen en kleuren. Uiteraard zijn er ook corrigerende panty’s te vinden in het assortiment, de Shock Up panty van Oroblu is een goed voorbeeld. Deze panty geeft naast een push-up effect ook een corrigerend effect op de buik, heupen en dijen. Nog leuker is de prijs van deze panty!

Ook de merken Spanx en Wolford bieden corrigerende en push-up panty’s aan.

Maak deze feestdagen jouw look compleet met comfortabel ondergoed en een prachtige panty. Bekijk ons assortiment online of bezoek een van onze winkels. Straal deze decembermaand in jouw party outfit!