Nieuw: prothesebadpakken van Anita Care

Augustus 09, 2023

Nieuw in ons assortiment: prothesebadpakken van Anita Care. Prothesebadpakken worden speciaal ontworpen voor vrouwen die na een operatie een prothese dragen en deze ook graag in een badpak willen dragen.

Prothese badpakken

Wist je dat één op de zeven vrouwen te maken krijgt met borstkanker? Voor deze vrouwen hebben wij prothese badpakken toegevoegd aan ons assortiment. Prothese badpakken zijn zo gemaakt dat vrouwen met een prothese deze badpakken makkelijk kunnen dragen. Zo sluit een prothese badpak vaak hoger aan bij de oksel, op deze manier kan een kuiltje dat eventueel na de operatie ontstaat mooi bedekt worden. Ook op de rug sluiten prothese badpakken vaak hoger aan, om de juiste steun te bieden en de prothese op de plaats te houden. Sommige prothese badpakken zijn voorzien van een hoger decolleté zodat eventuele littekens van de operatie niet of minder zichtbaar zullen zijn.

Anita Care

Anita Care wil alle vrouwen die te maken krijgen met borstkanker op de best mogelijke manier ondersteunen met haar care producten en ze een gevoel geven van comfort, bescherming en vrouwelijke schoonheid. De producten van Anita Care worden allemaal door het bedrijf zelf gemaakt. Ook de borstprotheses die Anita Care verkoopt worden zelf gemaakt.

Verzorging van prothesebadmode

Vrouwen met een prothese zwemmen vaak in therapeutische zwembaden na de operatie. Deze zwembaden zitten vol met chemicaliën die slecht zijn voor jouw favoriete badpak. Om zo lang mogelijk van jouw badpak te kunnen genieten is het bij prothese badpakken nóg belangrijker om de wasvoorschriften goed te volgen.

Bij Annadiva vinden we dat elke vrouw zich mooi moet kunnen voelen, ongeacht haar cupmaat of verleden. We zijn dan ook trots op de toevoeging van prothese badpakken aan ons assortiment.