Strandaccessoires 2023

Mei 01, 2023

Wij zijn begonnen met aftellen totdat de zomer voor de deur staat! Kijk jij ook zo uit naar de zomerdagen aan het stand? Om alvast in de stemming te komen nemen we je graag mee in overzicht van de leukste strandaccessoires van 2023.

Strandjurkjes

Na een hele dag op het strand een spijkerbroekje over je natte bikini aantrekken, het vervelendste moment van je dag! Dat snappen we bij Annadiva maar al te goed, en daarom hebben we ook dit jaar weer een groot aanbod aan strandjurkjes. Strandjurkjes zijn er in veel verschillende soorten, zo zijn er strandjurkjes met lange mouwen, korte mouwen en spaghettibandjes. Van felle kleuren tot de leukste printjes en van een doorschijnend sexy jurkje tot een klassiek model, bij Annadiva hebben we het allemaal! Zelfs als je liever een langere jurk draagt, ben je bij Annadiva aan het juiste adres. Bekijk onze maxi dress pagina en vind de perfecte lange jurk voor een avondje casual dineren of een lekker dagje op de boulevard!

Haaraccessoires

Deze zomer zijn de haarbanden super trendy! Bij Annadiva vind je een ruim assortiment aan de mooiste haarbanden voor deze zomer. De collectie varieert van een haarband in een effen kleurtje die je kunt combineren met veel verschillende bikini’s tot een haarband in een leuk printje, die matcht met een van de badmode collecties van Annadiva Swim. Een haarband is niet alleen een leuk detail bij je outfit, maar beschermt ook nog eens je hoofdhuid tegen de zon.

Pareo

Een ijsje halen op het strand en geen zin om je aan te kleden? Dan is een Pareo de ideale oplossing voor jou! Een pareo is een omslagdoek die tegenwoordig op verschillende manieren gedragen wordt. Een pareo kun je dragen als rok of als jurk waarbij je de pareo om de nek wikkelt of net boven de borsten vastknoopt. De pareo is in veel verschillende kleurtjes en printjes, bekijk de pareo collectie op onze website.

Zonnebrillen

Je kunt ze nooit genoeg hebben; zonnebrillen. Een dagje strand, een middag shoppen, een autoritje of een fietstocht, een zonnebril kun je overal goed gebruiken. Bij Annadiva hebben we super trendy zonnebrillen van goede kwaliteit om jouw zomerse look compleet te maken. Kies je voor een iets groter montuur zoals de Maura zonnebril of draag je liever een klein montuurtje zoals de Fay zonnebril? Of je voorkeur uitgaat naar zwart getinte glazen of bruin getinte glazen, bij Annadiva slaag je zeker voor een hippe zonnebril!

Met deze strandaccessoires ben jij helemaal summer proof! Combineer je favoriete bikini, tankini of badpak met de verschillende strandaccessoires en je bent verzekerd van een prachtige look aankomende zomer.