Voorjaarscollectie Freya en Fantasie Lingerie 2024

Maart 22, 2024

Het is weer zover! De nieuwe collecties voor het voorjaar zijn weer binnen. Ben jij op zoek naar lingerie voor een grote cupmaat? Dan zijn de merken Freya en Fantasie fantastisch voor jou, want zij zijn de specialist in grotere maten!

Freya staat bekend om haar kleurrijke, modieuze en fantastische ontwerpen die niet alleen mooi, maar ook lekker zitten. Bij Freya kan je onverwachte kleurencombinaties en trendy prints gecombineerd met ultieme comfort verwachten. Wie wil dat nou niet? Elk jaar biedt het merk Fantasie een uitgebreide lingeriecollecties met verfijnde stijlen aan, ontworpen om jou de beste ondersteuning te geven en het beste uit je figuur te halen. De collecties van Fantasie zijn gemaakt van luxe stoffen en zijn in seizoens- en basiskleuren beschikbaar.

Nieuwsgierig geworden? Duik dan snel verder in deze blog, waar we de nieuwste collecties van Freya en Fantasie voor je op een rijtje zetten.

Loveland van Freya

Freya heeft dit seizoen Loveland opnieuw uitgevonden en heeft een echte eyecatcher uitgebracht! Loveland heeft verfijnde boudoir essentials en luxe borduursels, dit jaar verkrijgbaar in de kleur Boudoir Noir, een classic black. Daarmee sla je de plank nooit mis! De voorgevormde BH heeft tussen de cups een opvallend motief in tattoostijl en is afgewerkt met een sprankelende edelsteen. Dit geeft de BH een luxueuze uitstraling. Wordt deze collectie de nieuwe toevoeging aan jouw lingerielade?

Tailored van Freya

Liefde hangt in de lucht met de Tailord collectie! Dit seizoen in de kleur Love Potion, een opvallende hot pink. Deze collectie is teruggekeerd met een speels streepjesmotief en is afgewerkt met roségouden details voor de perfecte finishing touch. Freya staat bekend om haar lingerie die trendy en een tikkeltje gedurfd is en in dat rijtje past Tailored in de kleur Love Potion perfect. Met deze collectie kan je hoe dan ook flirty het weekend in!

Fancies van Freya

De Fancies collectie is een van de meest iconische collecties van Freya. Dit seizoen verkrijgbaar in de kleur Iced Mocha. Een mooie donkere, maar zachte paarse kleur. Tussen de cups zit een strikje met een leuke print, hoe schattig? De Fancies collectie heeft een kanten stofje en is perfect voor everyday wear! Ook is Fancies ideaal om te mixen en matchen met de Undetected collectie!

Undetected van Freya

De naam Undetected is perfect passend voor deze collectie, omdat de naadloze afwerking en zachte materialen ervoor zorgen dat de kleding bijna onzichtbaar is onder je kleding. Het voelt écht aan als een tweede huid. Freya begrijpt dat haar trouwe fans dol zijn op prints en vooral op verfrissende dierenprints! Dit seizoen wordt Undetected aangevuld met de kleur Iced Mocha, een tweekleurig luipaardmotief in prachtige neutrale tinten. Wij zijn fan!

Ana van Fantasie

Laat de lente maar komen met deze prachtige lichtgele teint: Vanilla! De Ana collectie heeft de perfecte combinatie van verfijnde stijl en alledaagse ondersteuning. Deze collectie is versierd met luxe borduursels en een subtiel stippenontwerp. Hoe mooi? Ook is deze kleur ideaal voor onder al je zomeroutfits!

Lucia & Envisage van Fantasie

Alsof we nog niet genoeg konden krijgen van de fleurige prints! De nieuwe Lucia collectie van Fantasie is een vertaling van zomerse tuinen naar lingerie. Met de gele bloemen op een donkerblauwe achtergrond is deze collectie echt een eyecatcher!

Liever geen kleurige print? Dan is de Envisage collectie misschien meer iets voor jou! Dit seizoen zou ook niet compleet zijn zonder de bekende Envisage collectie van Fantasie en is nu beschikbaar in de kleur Navy. Envisage heeft een abstract dierenontwerp met een subtiele glans. De nieuwe kleur zal je een gevoel van empowerment geven dankzij het geweldige comfort en de perfecte pasvorm van deze collectie!

Lindsey van Fantasie

Dierenprintjes zijn dit seizoen helemaal terug! Dit zagen we ook al hierboven bij Freya. De cups van de Lindsey BH zijn prachtig versierd met broderie in roze en champagne kleuren langs de bovenkant, terwijl de onderkant van de BH is versierd met een stijlvolle panterprint. Deze collectie is de perfecte aanvulling op jouw zomerse lingeriecollectie!

Reflect van Fantasie

Dit seizoen draait alles om empowerment bij Fantasie en wat past daar beter bij dan de Reflect collectie? De Reflect collectie is afgewerkt met zacht kant, voor een subtiele elegante touch. Dit jaar beschikbaar in de kleur Sunset. Een prachtige, levendige roze kleur! Deze collectie biedt de ideale combinatie tussen comfort en ondersteuning zonder in te leveren op stijl. Precies waar Fantasie voor staat.

Oftewel, genoeg keuze in deze nieuwe voorjaarscollectie van Freya en Fantasie. Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij! Bekijk snel de collectie op onze webshop of bezoek een van onze winkels in Nijmegen, Den Bosch of Amsterdam.