De zomerse collectie van Wacoal

Mei 22, 2023

Het doel van Wacoal is iedere vrouw zich vrouwelijk en op haar best te laten voelen. Wacoal richt zich op het ontwikkelen van de beste pasvorm gecombineerd met on-trend kleuren en patronen, en goede kwaliteit. In de collecties van Wacoal is vaak kant terug te vinden in combinatie met romantische prints. Ook voor deze zomer heeft Wacoal weer prachtige nieuwe collecties uitgebracht. In deze blog nemen we je graag mee in de nieuwe collecties van Wacoal.

Bralette

De bralette is ook dit jaar weer razend populair. Om die reden is er in elke collectie van Wacoal een bralette terug te vinden. Een bralette is een tussenvorm tussen een topje en een BH. Een bralette biedt namelijk wel de steun die je borsten nodig hebben, maar doordat de bralette vaak een wat langer onderstuk heeft, heeft deze BH ook veel weg van een topje.

Hou je van een sierlijke bloemenbroderie? Bekijk dan zeker eens de bralette uit de Embrace Lace collectie. Deze lichtroze bralette is versierd met chique bloemen. Wacoal heeft dit jaar ook de Lace Perfection bralette. De rood/roze bralette is gemaakt van transparant kant en versierd met roze bloemenbroderie. Als jouw voorkeur uitgaat naar een geheel kanten bralette, dan is de Halo Lace collectie misschien wel iets voor jou! Deze mooie rode bralette is voorzien van luxe kant in een bloemenpatroon. Is de Halo Lace collectie niet helemaal wat je zoekt? Dan is de Instant Icon bralette wellicht meer jouw ding. Deze roze sexy bralette is versierd met gebloed klant in een créme kleur. Draag jij een bralette liever als BH of draag jij een bralette als top naar een festival?

BH’s

De BH’s in de collecties van Wacoal verschillen van een voorgevormde BH tot een beugel BH en van weinig kant tot veel kant. De voorgevormde BH’s zijn voorzien van gladde cups waardoor deze makkelijk te dragen zijn onder een strak shirt. De beugel BH’s daarentegen zijn in elke collectie op eigen wijze versierd met prachtig kant. Waar bijvoorbeeld de Instant Icon beugel BH volledig versierd is met kant, is de Embrace Lace beugel BH maar deels versierd. In de Raffine collectie is dit jaar ook de push-up BH terug te vinden. Welke collectie is jouw favoriet?

Slips

Ook de slips van Wacoal zijn dit jaar weer erg trendy. Een ruim aanbod aan prachtige slips en genoeg keuze in de pasvorm. Als je de perfecte BH gevonden hebt, is het tijd om een bijpassende slip te vinden! Wacoal heeft in elke collectie een aantal modellen slips die passen bij de BH’s, zo kan elke vrouw haar ideale combinatie samenstellen!

Wacoal heeft dit jaar een aantal verschillende slips. Denk bijvoorbeeld aan een short, die je billen en een stukje van je bovenbenen bedekt. Een andere optie is de rioslip, waarbij de billen volledig bedekt zijn maar de bovenbenen bloot. Een hipster slip waarbij de billen deels bedekt zijn of een string waarbij de billen nauwelijks bedekt zijn. In elke collectie zijn meerdere slips terug te vinden, combineer jouw favoriete slip met jouw favoriete BH om de look compleet te maken.

Nachtjurkjes

Het dragen van kleding waarin jij je comfortabel voelt, staat bij Annadiva op één. Ook ’s nachts moet iedere vrouw zich comfortabel kunnen voelen in de kleding die zij draagt. Een perfect voorbeeld van comfortabele nachtmode is de nachtjurk. Een nachtjurkje is niet alleen comfortabel om in te slapen, maar ook ontzettend fijn om de ochtend mee te beginnen. Wacoal heeft dit jaar een aantal comfortabele, trendy nachtjurkjes in de collecties die wij graag aan je voorstellen.

Zoals eerder benoemd wordt er bij Wacoal veel gebruik gemaakt van kant, zo ook bij de nachtjurkjes. Het Raffine nachtjurkje is er in een prachtige paarse kleur en is bij het decolleté voorzien van sexy doorschijnende kanten stroken. Aan de cups van dit jurkje zit een siliconen randje, waardoor deze goed rondom de borsten blijven zitten. Het nachtjurkje van de Instant Icon collectie is gemaakt van een licht doorschijnende stof waardoor je een sexy look krijgt. Dit nachtjurkje is aan de bovenkant voorzien van prachtig kant in een crèmekleur.

Het nachtjurkje uit de Embrace Lace collectie is gemaakt van doorschijnend mesh en is afgewerkt met sierlijke bloemenbroderie boven- en onderaan het jurkje. Het laatste jurkje uit de collecties van Wacoal is het nachtjurkje uit de Lace Perfection collectie. Dit jurkje heeft een rood bovenstukje dat is afgewerkt met prachtig roze kant. De onderkant van dit jurkje is gemaakt van een doorschijnende stof waardoor je een sexy look creëert. Weet jij al welk nachtjurkje jouw favoriet is?

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd naar de overige collecties van Wacoal? Bekijk het ruime assortiment van Wacoal op onze website of kom langs in een van onze winkels. See you there!