We love lingerie met broderie

December 23, 2023

Trendalert! Lingerie met broderie is helemaal hot. Het is een echte tijdloze trend die we bijna elk seizoen weer zien terugkomen bij verschillende merken. Wij zijn helemaal fan!

Broderie is een hele oude vorm van het bewerken van stof. Vroeger werd dit fijne handborduurwerk vaak met de hand gedaan. Tegenwoordig zijn hier wat efficienter manieren op verzonnen. Hierdoor kan lingerie met broderie ook voor een fijn prijsje worden aangeboden. Veel vrouwen zijn fan van lingerie met broderie en wij snappen heel goed waarom, het geeft namelijk een prachtig effect aan je lingerie.

Vrijwel ieder lingeriemerk heeft wel collecties waar lingerie met broderie voorkomt. Broderie komt voor in super veel verschillende patronen en prints. Van een mooie verfijnde bloemenbroderie tot een abstracte patronen, voor ieder is er wat wils!

Hieronder zetten we een paar toppers voor je op een rijtje:

Rythm of Desire - Aubade

De Rythm of Desire collectie is de perfecte definitie van tijdloos. Deze collectie is prachtig versierd met een exotische print. Doormiddel van de doorschijnende stof is deze collectie supersexy. Ga jij voor basic lingerie in zwarte kleur of is lingerie in een knallende roze tint meer jouw ding?

Offbeat Decadence - Freya

Hoe romantisch is deze collectie van Freya? De mooie bloemenbroderie in combinatie met de leuke afwerkingen maakt deze BH een echte must-have.

Gustave - Empreinte

De broderie van de Gustave collectie is een echte eyecatcher voor in je lingerielade. De abstracte broderie is afgewerkt met grootste aandacht. Supermooi om te combineren met een bijpassende slip voor een complete look!

Jane - Marie Jo

De Jane collectie van Marie Jo is een echte favoriet onder de Marie Jo fans. De mooie broderie met glinsterende accenten en elegante details maken deze collectie zeer herkenbaar. Inmiddels is de collectie in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor welke kleur ga jij?

Met lingerie met broderie zit je dus altijd goed! Bekijk het volledige aanbod op onze site of kom langs in een van onze winkels waar onze medewerkers je met alle liefde op weg helpen.