Welk bikinibroekje is jouw favoriet?

Juli 28, 2023

Je bikini is niet compleet zonder het perfecte bikinibroekje! Bikinibroekjes zijn er in veel verschillende modellen, waardoor het soms lastig kan zijn om het perfecte broekje te vinden voor jouw lichaam. Dat snappen we bij Annadiva heel goed, en daarom stellen we je in deze blog graag voor aan de verschillende modellen bikinibroekjes.

Classic bikinibroekje

Het classic bikinibroekje is een bikinibroekje met een normale fit, bedekt je billen gedeeltelijk en valt normaal op je heupen. Met een classic bikinibroekje zit je nooit verkeerd!

Classic bikinibroekjes zijn er in de mooiste kleuren en de leukste prints. Een voorbeeld van een classic bikinibroekje is het Jewel Cove bikinibroekje van Freya. Dit bikinibroekje is er in verschillende effen kleuren en in verschillende kleuren voorzien van een prachtige stippenprint. Een ander classic bikinibroekje is het Fantasie Badmode Calypso Harbour bikinibroekje. Dit bikinibroekje is er in een witte kleur en is voorzien van een prachtige meerkleurige bladerenprint.

Hoog bikinibroekje

Het fashion statement van dit moment is het hoge bikinibroekje. Het hoge bikinibroekje zit heerlijk, accentueert je taille en pakt een eventueel buikje mooi in.

Het hoge bikinibroekje is enorm populair en vind je daarom in vrijwel alle collecties terug. Of je nou houdt van een effen kleur, een tropische print of een textuurstofje, het hoge bikinibroekje heeft wat je zoekt! Een van onze favoriete hoge bikinibroekjes is het Mango Paradise bikinibroekje van Annadiva Swim. Een bikinibroekje met een textuurstofje in een gele kleur, prachtig op een sun kissed huid! Een andere favoriet is het Leros hoge bikinibroekje van PrimaDonna Swim. Deze collectie is iets rustiger dan de Mango Paradise collectie, maar dit maakt hem niet minder mooi! Wij zijn fan van de prachtige strepenprint van de Leros collectie!

Strikbroekje

Het strikbroekje is een speels bikinibroekje dat in de meeste gevallen makkelijk te verstellen is naar eigen voorkeur. Dit bikinibroekje laat wat meer van je billen zien dan het classic bikinibroekje. De strikjes geven dit broekje een schattige look.

Ook het strikbroekje vind je in vrijwel alle collecties terug. Een van onze favoriete strikbroekjes is het Midnight Sparkle strikbroekje van Annadiva Swim, een chique strikbroekje met een opvallende shimmer. Een ander voorbeeld van een strikbroekje met een vrolijk, opvallend printje is het Viva La Fiesta strikbroekje van Freya Swim. Als je wel van prints houdt maar niet van de opvallende kleuren is het Sidari strikbroekje van PrimaDonna Swim een ideale optie voor jou!

Welk model bikinibroekje is jouw favoriet? Je shopt favoriet online bij Annadiva!