Zomerse nachtmode

Juni 02, 2023

De zon begint steeds meer te schijnen, finally! Maar bij warme dagen, horen ook warme nachten. Ken je dat moment tijdens een zwoele zomernacht, bezweet wakker worden door de warmte? Met de luchtige, zomerse nachtmodecollecties uit deze blog niet meer. Maak kennis met een aantal van onze favoriete nachtmode merken voor de zomerse nachten!

Hanro

Hanro is een internationaal premium merk voor hoogwaardige onder- en nachtmode. Hanro betekent je volledig comfortabel voelen in je eigen huid; echte luxe. De pyjama’s van Hanro zijn gemaakt van de beste kwaliteit. De nachtmode van Hanro is klassiek en tijdloos. De nachtmode is ideaal om in te slapen of te loungen.

Voor de zomerse nachten vind je bij Hanro veel pyjamasets en nachtjurkjes. Deze pyjamasets zijn ook los van elkaar verkrijgbaar, waardoor jij jouw perfecte pyjamaset kunt samenstellen. De nachtjurkjes van Hanro zijn lekker luchtig en daardoor ideaal voor de zomer! Kies jij voor een shirt in combinatie met een short, een shirt met in combinatie met een lange broek of draag jij liever een nachtjurkje?

Marjolaine

Marjolaine heeft nachtmode in haar collecties die wordt gezien als een echt modeaccessoire; een bron van inspiratie en verleiding. De nachtmode van Marjolaine is luxueus, chique en super comfortabel.

De zomerse nachtmodecollectie van Marjolaine bestaat uit luchtige tops, nachtjurkjes en kimono’s. De producten worden bijna altijd gemaakt van 100% zijde, delicaat Chantilly kant of een combinatie van zijde en kant. De perfecte nachtmode als je het ons vraagt! Bekijk zeker eens de Odon Spaghetti Tops, een echte aanwinst voor de zomer!

Essenza

Essenza heeft een ruim assortiment aan duurzame nachtmode. De producten van Essenza worden ontworpen en geproduceerd met liefde, zorg en aandacht voor mens en milieu. Het merk maakt gebruik van gerecyclede materialen van de hoogste kwaliteit.

Het assortiment van Essenza bestaat uit nachtjurkjes, pyjamashirts, pyjamabroeken en shorts. Zo is er voor elke vrouw onder elke weeromstandigheid de perfecte nachtmode. Ook kimono’s zijn terug te vinden in het assortiment van Essenza.

Met de nachtmode van Hanro, Marjolaine en Essenza beleef jij lekker luchtige zomernachten. Ben je benieuwd naar het ruime assortiment aan nachtmode? Bekijk het volledige assortiment nachtmode online bij Annadiva!