Zwarte lingerie is onmisbaar

September 15, 2023

Zwarte lingerie klinkt misschien niet heel bijzonder, maar het is echt onmisbaar in de lingerielade van elke vrouw. Het is niet alleen een erg handige kleur voor onder je donkere outfits, maar zwarte lingerie kan ook enorm sexy zijn. Zwarte lingerie is er voor elke gelegenheid. In deze blog duiken we dieper in de wereld van zwarte lingerie!

Basics

Zwarte basics zijn altijd handig om in je kast te hebben, je kunt het namelijk dragen onder heel veel outfits. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte T-shirt BH. Zoals de naam al zegt, perfect voor onder een T-shirt of een strak truitje. Door de gladde cups is de BH niet zichtbaar en krijgen de borsten een mooie ronde vorm. Een hele populaire T-shirt BH is de zwarte Avero BH van Marie Jo. De BH's uit de Avero collectie zijn voorzien van een schattig ruitje en lieve madeliefjes, én hebben gladde cups! Ook een strapless-BH is een echte must-have. Perfect voor onder topje zonder bandjes of een halter topje. Vaak worden er ook bandjes bijgeleverd, zodat deze ook nog gedragen kan worden als normale T-shirt BH. 2 in 1 dus, superhandig! Bijna ieder merk heeft wel een basiscollectie in het zwart, voldoende keuze dus.

Sexy en verleidelijk

Wanneer je liever voor een sexy lingeriesetje gaat zijn er ook genoeg keuzes. Van sensuele bralettes tot verleidelijke push-up BH’s, alles is mogelijk! Bekijk bijvoorbeeld de My Desire collectie van Aubade in de kleur Secret Date. Door de mooie glanzende broderie en de gouden lurex details is deze collectie een absolute verleiding voor het oog. Door deze te combineren met een bijpassende slip en eventueel jarretels maak je jouw look helemaal compleet.

Feestelijk en vrolijk

Een zwarte BH klinkt misschien standaard aangezien het een basiskleur is, echter hoeft dat niet zo te zijn. Door bijvoorbeeld voor een lingeriesetje te kiezen met een kleine glitter of mooie broderie is het ook echt een feestje aan je lijf. Zo is de Seoul collectie in de kleur Wild Black van Marie Jo versiert met een leuke zebra print met daartussen een mooi gouden lurex draad. Dit geeft een extra shine aan deze collectie dat zorgt voor het feestelijke effect. Zo is elke dag een feestje!

Comfortabel en trendy

Naast dat het belangrijk is dat je lingerie er mooi uitziet, is het natuurlijk ook belangrijk dat het lekker zit. Bij Annadiva zien we steeds meer terug dat vrouwen sneller kiezen voor comfort. Comfortabele lingerie kan tegenwoordig ook heel sexy en mooi zijn. Zo zijn er veel sexy bralettes die geen beugel bevatten, wat sommige vrouwen als extra comfortabel ervaren. Wil je graag wel wat meer ondersteuning? Dan zijn er ook veel beugel BH’s met een perfecte pasvorm voor het ultieme comfort. Een absolute bestseller onder de PrimaDonna fans is de zwarte Madison beugel BH.

Kortom is er voldoende keuze binnen zwarte lingerie en dus is het een absolute must-have in jouw kast! Benieuwd naar meer zwarte lingerie? Bekijk het ruime aanbod op onze website of kom een keer langs in een van onze winkels.