Inkoop Assistent (zomerkracht)

Als Inkoop Assistent bij Annadiva ben jij een essentieel onderdeel van ons inkoopteam tijdens de drukke zomermaanden. Je ondersteunt bij diverse inkoop gerelateerde taken, waaronder het plaatsen van nabestellingen, het verwerken van de pakbonnen en het maken van aanvulvoorstellen. Jij houdt ons ERP-systeem op orde door nieuwe artikelen aan te maken, levertijden aan te passen en prijswijzigingen door te voeren. In het begin zul je ongeveer 16 uur per week werken, maar vanaf juni zal dit fulltime zijn. Deze positie biedt een unieke kans om ervaring op te doen in de dynamische wereld van retail en e-commerce.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Het Annadiva team bestaat momenteel uit zo’n 50-tal collega’s verdeeld over de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor te ’s-Hertogenbosch en onze drie fysieke winkels welke gevestigd zijn in Amsterdam, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch. Samen met twee parttime collega’s en een stagiaire vorm jij het inkoopteam. Binnen Annadiva vinden we optimisme, gezelligheid en ondernemerschap belangrijke waarden.

WIE BEN JIJ?

Jij bent proactief, secuur en weet van aanpakken! Met jouw enthousiaste en leergierige houding wil je alles weten en maak je werkwijzen snel eigen. Zelfstandig werken en omgaan met drukte gaat jou goed af. Verder:

 • Ben je een opleiding aan het volgen in modemanagement, bedrijfskunde of retailmanagement;
 • Ben je beschikbaar vanaf mei tot en met augustus;
 • Beheers je de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kan je overweg met Excel en Microsoft Office;
 • Woon je in de omgeving van ’s-Hertogenbosch;
 • Heb je affiniteit met fashion en word je blij van mooie lingerie.

  WAAROM MOET JE VOOR ANNADIVA KIEZEN?

  Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse aan de mooiste collecties voor vrouwen van alle maten. Naast onze mooie producten, hebben wij een hecht en gezellig team in ’s-Hertogenbosch en organiseren we diverse teamactiviteiten. Zo kun je wekelijks mee sporten en organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Je krijgt binnen Annadiva de mogelijkheid om een eerste werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in het bedrijfsleven.

  Wil jij deel uitmaken van ons team?

  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Sharon Verhoeven, HR Officer via e-mail: werken@annadiva.nl 
  Onvolledige sollicitaties of sollicitaties die niet aan de functie eisen voldoen, worden niet in behandeling genomen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs