Ontdek de Annadiva social media kanalen!

Juli 21, 2021

Wist je dat Annadiva naast het schrijven van hele leuke blogs – ook actief is op andere kanalen? Om jou zo goed mogelijk te voorzien van de mooiste collecties hebben wij ook een aantal social media kanalen waarop je ons kunt volgen.

Youtube

Op ons YouTube kanaal laten wij visueel zien wat tekstueel minder makkelijk is. Zo hebben wij een Behind The Scenes video gemaakt om jou achter de schermen mee te nemen bij één van onze fotoshoots. Wist je dat wij voor een aantal collecties onze eigen collega’s als modellen gebruiken? Gewoon, omdat deze vrouwen zo mooi normaal zijn. Ook leer je kennis maken met Annadiva Swim; het eigen badmode merk op de markt gezet door Annadiva. Hoe dit proces tot stand is gekomen ervaar je samen met de eigenaresse van Annadiva, Mariëlle. Een nieuw concept op ons YouTube kanaal zijn de “How To” video’s waarin wij jou uitleggen hoe jij jouw cupmaat opmeet, hoe lingerie verzorgd moet worden en hoe de UK maten van BH’s werken. Ben je benieuwd hoe onze winkels eruit zien? In onze vlogs nemen wij je mee naar onze winkels om jou een impressie te geven.

Pinterest

Op ons Pinterest kanaal laten wij zien waarmee wij jou willen inspireren. Je vindt hier de artikelen die wij verkopen zoals lingerie, badmode en onze eigen Annadiva Swim-lijn. Ook hebben wij borden aangemaakt waarin wij pins plaatsen gebaseerd op een bepaald onderwerp. Ben je benieuwd naar deze visualisaties? Neem dan snel een kijkje!

Instagram en Facebook

Het meest actief zijn wij op Instagram en Facebook . Via deze kanalen hebben wij dagelijks contact met de klant, waarbij reacties en privéberichten beantwoordt worden. Op onze Instagram en Facebook pagina’s vind je de mooiste collectiebeelden en onze influencers. Zo blijf je lekker up to date met de nieuwe collecties van de mooiste merken. Heb je een vraag over de post? Schroom niet om een reactie achter te laten of een privébericht te sturen!