De voordelen van een voorgevormde BH

Februari 03, 2021

Veel vrouwen hebben een vast model BH die ze altijd kopen. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een bralette, waar bij anderen een push-up BH juist weer favoriet is. Het is maar net waar jij zelf de voorkeur aangeeft. In deze blog gaan we in op een populair model BH, namelijk de voorgevormde BH. Alle voordelen worden besproken, omdat wij stiekem heel erg fan zijn van dit model!

Een voorgevormde BH is perfect onder strakke kleding

Een voorgevormde BH heeft gladde cups zonder naden. De cup is namelijk gemaakt uit één stuk stof. Hierdoor is de BH perfect te dragen onder strakke kleding. De BH zal geen uitstekende naden of lijnen hebben die zichtbaar zijn onder bijvoorbeeld een strak hemdje. De BH tekent niet af onder kleding, doordat er in de hele cup van de BH een foam laagje zit tussen de stof van de cups. Het is uiteraard wel van belang dat de BH perfect aansluit op jouw borsten. Wanneer je borst over de cup valt, zal dit wel erg goed zichtbaar zijn. Een te grote BH zorgt er daarentegen ervoor dat de BH open gaat staan. Ook dit zal zichtbaar zijn onder strakke kleding. Een voorgevormde BH is dus perfect voor onder strakke kleding, mits je de juiste maat draagt!

Bijna ieder BH merk heeft wel voorgevormde BH’s in de collectie

De voorgevormde BH is een van de meest verkochte modellen. Helemaal niet gek, want het aanbod van voorgevormde BH’s is ook erg groot. Onder andere Elomi, Empreinte, Fantasie, Felina, Marie Jo, PrimaDonna en Wacoal bieden voorgevormde BH’s aan. Het is bijna moeilijker om een merk te vinden die geen voorgevormde BH’s aanbiedt, dan een merk die wel voorgevormde BH’s aanbiedt. Ben jij fan van voorgevormde BH’s? Dan is de keuze écht reuze!

Een voorgevormde BH biedt goede steun

Naast dat een voorgevormde BH perfect is voor onder strakke kleding én beschikbaar is bij heel veel lingeriemerken, biedt de BH ook goede steun. Vooral van voorgevormde BH’s van goede kwaliteit zal je lang plezier hebben! Was je BH volgens het wasadvies en ga er zorgvuldig mee om.

De voorgevormde BH is beschikbaar in verschillende modellen

Ooit gehoord van een T-shirt BH? Een T-shirt BH is ook een voorbeeld van een voorgevormde BH. Een T-shirt BH is een geheel gladde BH. Dit houdt in dat deze BH niet is versierd met bijvoorbeeld kant of franjes. De cup is geheel glad en daardoor éxtra geschikt voor onder strakke kleding. Ook kan de voorgevormde BH voorkomen in de strapless, balconette en push-up variant. De mogelijkheden zijn oneindig!