Hoe blijft een strapless BH zitten?

Maart 03, 2021

De strapless BH is echt een musthave voor de zomer! Off-shoulder topjes en andere strapless topjes kun jij helemaal rocken met een strapless BH eronder. Je wil namelijk niet dat de schouderbandjes van de BH boven je strapless topje uit komen (hoe mooi deze schouderbandjes af en toe ook zijn).

De voordelen van de Strapless BH

Het grootste voordeel aan een strapless BH is natuurlijk dat je geen BH bandjes ziet. Zoals hierboven al benoemd wil je echt niet dat jouw schouderbandjes onder je strapless topje uit komen. Een strapless BH is dus de ideale oplossing! Een ander voordeel aan de strapless BH is dat ze vaak van een gladde, zachte stof zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je BH geheel onzichtbaar is onder je kleding. Ideaal wanneer je dus een strak topje of hemdje wil dragen!

Zo blijft een Strapless BH goed zitten

Veel vrouwen schaffen geen strapless BH aan, omdat ze denken dat deze niet goed blijft zitten. Dit is echter niet het geval! Een strapless BH heeft namelijk een sterke elastische band onder de borsten. Deze band zorgt ervoor dat je borsten op de juiste plaats blijven zitten. Het is dus wel van belang dat deze band goed op je lichaam aansluit. Een te losse band geeft te weinig steun en houdt je borsten dus niet op de juiste plek, een te strakke band zorgt daarentegen voor weinig comfort (door bijvoorbeeld het knellen).

Vaak hebben strapless BH’s ook strips, zodat de strapless BH goed op de juiste plek blijft zitten. Deze strips zijn vaak aan de boven- en onderkant van de cup bevestigt. Deze strips hebben een antislip werking; hierdoor blijft de BH als het ware een soort van kleven aan je huid. Let wel op wanneer je zonnebrand of bodylotion opsmeert, voordat je een strapless BH aantrekt. Deze zonnebrand of bodylotion verminderd namelijk de werking van deze strips.

De mogelijkheden van een strapless BH

Ben jij op zoek naar een mooie strapless BH? Bij Annadiva hebben wij een ruim aanbod aan strapless BH’s. Veel grote lingerie merken hebben strapless BH’s in het assortiment. Zo is de schattige Jane BH van Marie Jo verkrijgbaar in een strapless modelletje. Extra handig; deze strapless BH heeft afneembare bandjes. Hierdoor kun je deze BH dus ook met bandjes dragen, mocht dat jouw voorkeur hebben. Ook de populaire Avero BH van Marie Jo is verkrijgbaar in het strapless model. Ook deze BH heeft afneembare schouderbandjes. Een andere zeer populaire strapless BH is de Divine van PrimaDonna. Deze BH straalt elegantie uit en heeft ook afneembare schouderbandjes.

Kortom; een strapless BH kan deze zomer niet ontbreken in jouw lingerielade! Neem een kijkje bij ons aanbod strapless BH's en bekijk welke jouw favorieten zijn.