Nieuw merk: Antigel

November 18, 2023

Bij Annadiva hebben we weer een prachtig nieuw merk erbij, namelijk Antigel! In deze blog willen we je graag kennis laten maken met dit mooie merk.

Antigel

Antigel valt onder het moederbedrijf Lise Charmel. Lise Charmel staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit met een trendy uitstraling. Zoals de naam al een beetje verklapt is het merk afkomstig uit Frankrijk. Naast de kwaliteit hecht Antigel ook veel waarde aan de perfecte pasvorm.

Antigel merk is niet alleen gespecialiseerd in lingerie. Dit merk heeft namelijk ook een groot aanbod loungewear. Heerlijk om een avondje mee op de bank te zitten of om in te slapen. Superleuk om te combineren met bijpassende lingerie.

Collecties

Elk seizoen brengt Antigel een nieuwe collectie uit. Deze is perfect aangesloten op de nieuwste trends en sferen. De collecties zijn te herkennen aan de originele prints en motieven. Door de ruime maatvoering van cup A t/m G kan bijna iedere vrouw slagen bij Antigel. Er zijn verschillende modellen in zowel BH’s als slips verkrijgbaar, zo kan je de perfect pasvorm voor jouw lichaamsvorm kiezen. Een van de populairste modellen van Antigel is de voorgevormde BH. De voorgevormde BH is een perfecte basic. Hecht je veel waarde aan een mooi decolleté? Ga dan voor een mooi plunge model.

Ben jij nu al fan van Antigel? Bekijk het assortiment snel op onze site!