De mooiste beugel BH's

Oktober 30, 2023

Op zoek naar een BH met veel ondersteuning? Dan kan een beugel BH wel eens perfect zijn voor jou! In deze blog vertellen we je alles over de mooiste beugel BH’s.

De beugel BH

Een beugel BH is een BH die je borsten ondersteunt doormiddel van een beugel onder de cups. Meestal zijn de beugels gemaakt van dun metaal dat in de stof wordt gestikt aan de onderkant van de cups. Dit zorgt voor de optimale ondersteuning van de borsten. Ook zorgt de beugel voor een mooie ronde borst. De borsten worden op een natuurlijke wijze omhoog gelift, waardoor ze prachtig op hun plek blijven zitten. Er zijn vele soorten modellen voor elk type borst. Ga jij bijvoorbeeld liever voor een voorgevormde of niet voorgevormde optie? Hieronder zetten we er een paar op een rijtje!

Madison beugel BH van PrimaDonna

Een echte klassieker onder de PrimaDonna fans is de Madison collectie. Deze BH heeft een optimaal draagcomfort en een trendy look. De Madison is al jaren te vinden in de collecties van PrimaDonna. Dit maakt dat er veel keuze is in verschillende kleuren, van basics tot vrolijke prints, genoeg keuze! Daarnaast is de beugel BH perfect voor vrouwen met een grotere cupmaat. De Madison collectie is namelijk verkrijgbaar tot en met cupmaat I.

Gold Pleasure beugel BH van Aubade

Liever een wat gewaagdere look? Dan is de beugel BH van de goldpleasure collectie van Aubade perfect. Het prachtige kant en de transparante delen geven de BH een super verleidelijke uitstraling. Daarnaast heeft deze beugel BH een afneembaar gouden accessoire. Deze ketting die via de hals naar benden loopt geeft een speels effect. Supermooi om te combineren met een van de bijpassende slips voor een optimale look!

Devdaha beugel BH van PrimaDonna

Een echte eyecatcher is de Devdaha beugel BH. De kleurrijke bloemenbroderie geeft echt een wow effect! Door de driedelige cups worden de borsten goed ondersteunt, ideaal voor de grote borst. Comfortabel en uniek, dat is de Devdaha beugel BH!

Tom beugel BH van Marie Jo

De Tom naadloze beugel BH is echt een absolute must voor jouw lingerielade. Door de naadloze en gladde cups is deze BH perfect voor onder een T-shirt of strak truitje. De leuke bolletjes op de bandjes geven de BH een speels uiterlijk. Daarnaast is de BH in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor welke kleur ga jij? Een basic of een vrolijke kleur zoals Salted Caramel.

Zo zie je dat er genoeg beugel BH’s te vinden zijn. Benieuwd naar meer? Bekijk snel onze collectie beugel BH's op de webshop of kom langs in een van onze winkels waar ons personeel je graag op weg helpt!