Het mooiste van Aubade Lingerie voor het najaar van 2022

November 14, 2022

Aubade is een lingeriemerk dat bekend staat om haar eindeloze originaliteit, geweldige pasvormen en prachtige collecties. Het Franse lingeriemerk biedt optimale luxe, vrouwelijkheid en verleiding. Op zoek naar prachtige luxe lingerie van Aubade? Lees verder voor onze favorieten van dit seizoen.

Stijlvolle Sweet Folk

Fan van prints? Dan is de Sweet Folk collectie iets voor jou! Deze collectie is voorzien van een exclusieve en trendy bloemenprint van luxueus kant. Sweet Folk is vrouwelijk en stijlvol. De items uit deze collectie zijn afgewerkt met kant en gestippeld tule wat zorgt voor een verleidelijke look. De plunge BH is voorzien van een sexy en elegant diep uitgesneden decolleté. De glinsterende goudkleurige ring tussen de cups zorgt voor een luxueuze uitstraling. Deze collectie shop je nu in de kleur Poétique bij Annadiva. Behoort de Sweet Folk ook tot jouw favorieten?

Vrouwelijke Night Bird

Dit seizoen is de Night Bird collectie nieuw toegevoegd. Night Bird is verfijnd, vrouwelijk en sexy. Je shopt deze collectie in de kleur Black Queen. De BH’s uit deze collectie zijn volledig gemaakt van sensueel kant, super sexy. Uniek is het kanten rugdetail aan de achterkant van de BH’s dat ook afneembaar is. Zowel de BH’s als de slips zijn afgewerkt met een gouden detail. Combineer de BH’s met een van de Night Bird slips voor een verleidelijke look. Met zwarte lingerie zit je altijd goed!

Sexy Melodie D’eté

De Melodie D’eté in de kleur Black Cherry is een must-have voor je lingerielade! De BH’s en slips zijn versierd met een bloemenbroderie in een palet van diepe en felle roodtinten, prachtig! Een echte eye-cather uit deze collectie is de half cup BH. Deze BH heeft doorschijnende cups die de borsten liften voor een sexy decolleté. De cups bedekken de borst niet volledig wat zorgt voor een verleidelijk look. Tussen de cups zijn gouden knoopjes verwerkt. Melodie D’eté shop je nu in de kleur Black Cherry.

Romantieke Rosessence

Alle liefhebbers van luxe lingerie opgelet! Ook dit seizoen keert de Rosessence weer terug in een nieuwe kleur, Deep Green. Deep Green is een prachtige heldere smaragdgroene kleur. De BH’s zijn voorzien van een grotere cup en zorgen hierdoor voor ultieme ondersteuning in alle maten. Het elegant gebloemde kantpatroon siert deze collectie. De items zijn afgewerkt met een gouden detail met daarin een Swarosvki steentje. Een echte eye-cather voor dit najaar!

Onweerstaanbare Lovessence

Ook nieuw dit najaar is de onweerstaanbare Lovessence collectie. Deze collectie is uitgebracht in maar liefst twee kleuren, Noir en Imperial Green, een prachtige turquoise kleur. De collectie straalt elegantie uit! De lijn is iconisch, duurzaam en sexy. Het verfijnd borduurwerk definieert deze collectie. Neem bijvoorbeeld de prachtige Lovessence slip. Deze slip is versierd met luxueuze broderie van bloemen. Verder heeft de slip een uitsneden op de rug en is op de voorkant voorzien van een klein goudkleurig detail. Kies voor iconisch en sexy met de Lovessence lijn!

Elegante Toi Mon Amour

Dit najaar shop je de prachtige Toi Mon Amour Kimono en het Toi Mon Amour nachtjurkje in de kleur Marine, een prachtige donkerblauwe kleur. Deze collectie is sexy, verleidelijk en elegant. De combinatie van het prachtige zijde en kant maakt deze collectie onweerstaanbaar. De zijden kimono is afgewerkt met een brede zwarte kanten rand aan de onderzijde en sluit met een uitneembare strikband in de taille. Combineer de kimono met het bijpassende Toi Mon Amour nachtjurkje voor een elegante look!

Op zoek naar jouw Aubade setje voor het najaar? Shop de lingerie van Aubade of bezoek een van onze winkels.