Oroblu panty’s - Best getest!

Oktober 27, 2014

De Oroblu Different Panty’s en kniekousen zijn sinds 2014 een heel erg populair product in de collectie van Annadiva. Wij snappen helemaal waarom jullie, onze klanten, fan zijn van deze panty's. Deze beenmode van Oroblu is namelijk zo aangenaam, dat je bijna vergeet dat je het draagt!

Onze collectie Oroblu panty’s bestaat uit verschillende diktes, kleuren en printjes. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een hele dunne panty (van 8 denier), maar je hebt ook de keuze uit een erg dikke panty van 80 denier. Het is maar net waar jij naar op zoek bent. Ook heb je effen panty's, die je perfect kunt dragen onder een jurk met print bijvoorbeeld. Liever een panty met print? Dat is ook mogelijk! Oroblu heeft verschillende panty's met printjes, zoals bijvoorbeeld een bladeren- of een bloemenprint.

Toen deze panty's op de markt kwamen heeft het AD een pantytest uitgevoerd. In deze test zijn vijf panty’s van diverse merken en prijsklassen getest op comfort, kwaliteit, gevoeligheid en levensduur. Uit de conclusie van deze test blijkt dat Oroblu met een 8,5 veruit het beste uit de test naar voren kwam, ‘’De panty met absoluut de beste prijs/ kwaliteitverhouding.’’

Gekeken naar deze pantytest en de uitkomst daarvan zijn wij enorm trots dat dit fantastische merk een onderdeel is van onze collectie!

Draag een wat dikkere panty in de winter voor extra warmte en ga voor een nude panty in de zomer om bijvoorbeeld kleine oneffenheden te verbergen en je benen een subtiele glans te geven. Wij zijn fan van de Oroblu pantys, het gehele jaar door!