Opening Annadiva winkel Den Bosch

Oktober 30, 2017

The word is out.....Annadiva opent een winkel in de binnenstad van Den Bosch!

In december 2017 hebben wij, online lingerie- en badmodewebshop Annadiva, een tweede fysieke winkel geopend in de binnenstad van Den Bosch. Naast de succesvolle webshop en winkel in Nijmegen is de keuze gevallen op een pand gevestigd in de bruisende Verwersstraat.

De winkel in de Verwersstraat biedt een luxe en stijlvolle shopervaring, is intiem en sfeervol. Het karakteristieke pand leent zich hier uitstekend voor. Annadiva heeft een breed aanbod lingerie en badmode van cup A tot en met J, shapewear, nachtmode en beenmode. Je vindt de collecties van bekende lingeriemerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya en Marie Jo.

Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva, vertelt: "We hebben bewust gekozen voor de opkomende Verwersstraat. In de mooie winkelstraat zijn hippe boetieks en leuke horecabedrijven gevestigd waar Annadiva goed tussen past. Wij weten uit ervaring dat onze klanten naast online shoppen ook graag een Annadiva winkel willen bezoeken, voor persoonlijk advies en om de collectie in het 'echt' te bekijken. Den Bosch is een gezellige winkelstad waar we onze klanten graag ontvangen. Een echte toevoeging vinden wij!"