Spanx Corrigerende Beenmode

Oktober 09, 2015

In 2015 introduceerde Spanx een nieuw en zeer innovatief concept, namelijk de Spanx Ready to wow Faux Leather corrigerende legging. Een prachtige shapende legging met een stoere leather look. Uiteraard hebben wij deze legging uitgebreid getest. We delen onze bevindingen graag met jou!

GEMAK

Het eerste wat ons opviel is dat de legging zeer gemakkelijk aan te trekken is, wat natuurlijk een super pluspunt is. Veel vrouwen denken dat shapewear lastig is om aan te trekken, maar de corrigerende leggings van Spanx bewijzen het tegendeel!

COMFORT

Het volgende pluspunt van deze leather-look legging is dat de stof erg licht is en gemakkelijk de vorm van het lichaam aanneemt. Erg positief natuurlijk want mede hierdoor voelt de legging aan als een tweede huid en zorgt hij voor optimaal draagcomfort. Wanneer je de legging uit doet neemt hij de oorspronkelijke vorm aan en ziet hij er weer uit als nieuw!

CORRIGEREND

Omdat de legging onder de categorie shapewear valt, is het de bedoeling dat het lichaam wordt geshaped. Wij kunnen je vertellen dat deze legging het lichaam zeker goed shaped! Hij zit hoog in de taille en bedekt hierdoor de eventuele aanwezige ‘zwembandjes’. Ook heb je bij het dragen van deze legging geen last van een blote rug. Daarnaast is de bovenste rand van de legging van dikker stof gemaakt, hierdoor strijkt de legging de lijntjes van het ondergoed mooi glad. Echter raden wij je wel aan om een string of een naadloze slip onder de legging te dragen voor een nóg mooier effect. 

MINPUNTEN?

We zijn erg positief over deze prachtige legging en we hebben dan ook lang moeten nadenken over de minpunten. We zijn tot de conclusie gekomen dat de legging eigenlijk niet over minpunten beschikt. Wel willen wij vrouwen met een korte lengte erop attenderen om rekening te houden met de lengte van de pijpen!

OVERTUIGD!

Wij zijn overtuigd, en zijn zeer positief over de Ready-to-Wow Faux leather corrigerende legging! Het optimale draagcomfort en de hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de legging zijn prijs zeker waard is. Naar onze mening is de legging dan ook een aanwinst in iedere vrouw haar garderobe. Als jij net als ons ook verliefd bent geworden op deze legging; Spanx heeft nog veel meer corrigerende leggings in haar assortiment!