Trendy nachtmode voor het najaar

November 06, 2023

Veel vrouwen weten niet dat comfortabele nachtmode ook werkelijk kan bijdragen aan een goede nachtrust. Bij Annadiva weten wij dit gelukkig wel en daarom hebben wij een groot assortiment aan fijne nachtmode. Denk hierbij aan comfortabele en zachte pyjama’s en nachtjurkjes. Benieuwd naar onze merken en trends voor dit najaar? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres!

De mooiste nachtmode merken

Bij Annadiva hebben we veel keuze op het gebied van nachtmode. We hebben verschillende merken, zodat jij de perfect nachtmode kan vinden. Een van deze merken is Essenza. Essenza heeft heerlijke, unieke pyjamasetjes. Niet alleen zien ze er superleuk en vrolijk uit, maar zijn ook nog eens op een duurzame manier geproduceerd. Ga je liever wat uitdagendere nachtmode? Bekijk dan eens onze collectie van Marjolaine. Prachtige tijdloze nachtmode met een verleidelijke uitstraling! De merken Antigel en Hanro hebben juist weer mooie basic collecties. Waar houd jij van? Neem zeker een kijkje op onze nachtmodepagina voor het volledige aanbod!

Loungewear

Naast verschillende nachtmode zoals pyjama’s en kimono’s verkopen we ook loungewear. Superfijn voor een heerlijk avondje op de bank. Tegenwoordig kan het ook gemakkelijk buitenshuis gedragen worden voor bijvoorbeeld een tripje naar de supermarkt, aangezien het niet alleen lekker zit maar ook trendy kan zijn. Zo heeft Hanro veel verschillende trendy loungewear in mooie neutrale kleuren. Liever iets opvallends? Ga dan voor een vrolijk printje van Essenza!

Trends voor dit najaar

Als je op zoek gaat naar de juiste nachtmode is het natuurlijk van belang dat je weet wat de laatste trends zijn voor dit najaar. Wat we veel terugzien in onze nieuwe collecties is het gebruik van prachtige broderie en kant. Dit geeft een verleidelijke en luxe uitstraling aan je nachtmode. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige Babydoll jurkjes van Fleur of England. Prachtige nachtjurkjes met transparante cups versierd met sexy kant.

Ook zijde is niet weg te denken dit najaar. Marjolaine heeft mooie nachtmode, gemaakt van 100% zijde. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. Combineer een van de jurkjes bijvoorbeeld met een bijpassende kimono om zo je look helemaal compleet te maken.

Liever een basic look? Dit hoeft niet altijd saai te zijn. Antigel heeft basic kleuren met een mooie kanten afwerking, welke supermakkelijk te combineren zijn en tevens verkrijgbaar zijn in verschillende modellen. Basic maar toch een luxe touch! Voor welke kleur ga jij?

Mix en match

Bij Annadiva verkopen wij tops en broekjes los. Dit geldt voor onze badmode en lingerie, maar ook voor de nachtmode. Superhandig want hierdoor kan jij jouw eigen perfecte set samenstellen. Vind jij een broek en een top met een drukke print iets te veel? Combineer dan een leuke print met een basic kleur om het geheel iets rustiger te maken. Ook heb je keuze in korte en lange sets. Ga in de winter bijvoorbeeld voor een warme lange broek en vervang deze in de zomer voor een leuke short! Genoeg keuze om lekker te spelen met jouw uiteindelijke look!

Benieuwd naar de rest van onze merken en collecties. Bekijk dan snel het complete aanbod aan nachtmode online bij Annadiva of kom langs in een van onze winkels waar onze medewerkers klaar staan om jou te helpen!