• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 10.000 klanten

Annadiva Amsterdam

– a new year, a new story –

Een nieuw avontuur… in AMSTERDAM! Medio februari 2020 opent Annadiva een winkel in één van de mooiste straten van onze hoofdstad. 

- VERS VAN DE PERS -

Per 1 februari 2020 neemt Annadiva de gerenommeerde lingeriezaak Salon de Lingerie in Amsterdam over. In de populaire winkelstraat Utrechtsestraat vindt Annadiva de perfecte locatie om haar derde fysieke winkel te openen. Eigenaresse van Salon de Lingerie Fabienne Zwanenburg vond in Mariëlle van Werven, eigenaresse Annadiva, een waardige overnamekandidaat. De lingeriewinkel, al sinds 1952 een familiezaak, gaat verder onder de vlag van Annadiva. Met de overname neemt Annadiva de winkel, het personeel en bekende aanbod in lingerie en badmode over. Dezelfde waarden, zoals persoonlijke service, maatadvies en een uitgebreid aanbod in grote cupmaten, blijven hoog in het vaandel staan. Klanten komen van ver naar onze winkels en we zijn blij daar een locatie in Amsterdam aan toe te kunnen voegen. We hebben veel bestaande klanten in deze regio die we in een fysieke winkel nog meer service kunnen bieden. Uit ervaring weten we dat onze klanten naast online shoppen ook graag een Annadiva winkel willen bezoeken, voor persoonlijk advies én om de collectie in het ‘echt’ te bekijken”.

Merken en assortiment

Bij Annadiva vind je een breed aanbod in lingerie en badmode van cup A tot en met J, shapewear, nachtmode en beenmode van de collecties van bekende merken, zoals PrimaDonna, Freya en Marie Jo. Het aanbod in Amsterdam wordt uitgebreid met populaire merken zoals Panache, Cyell en Beachlife. Daarnaast wordt door de overname het online aanbod van Annadiva verder uitgebreid met o.a. de merken Empreinte, Hanky Panky, Lejaby en Hanro.

Opening

Naar verwachting openen de deuren van de winkel medio februari 2020.