Maatadvies

Hoe zorg ik ervoor dat de BH, bikini of ander artikel van mijn keuze goed past?

Het is natuurlijk belangrijk dat je weet welke maten je hebt. Twijfel je over je cupmaat, bekijk dan eens ons cupmaat advies. Mocht je een artikel besteld hebben en is de pasvorm toch niet helemaal goed, dan kun je het artikel uiteraard ruilen of terugsturen.


Waarvoor zijn maten zoals DD, FF en GG?

Cupmaten zoals DD, FF en GG zijn maten die vooral door Engelse merken gebruikt worden. De stof van merken met deze maten is vaak minder rekbaar, wat de pasvorm en ondersteuning ten goede komt. Hierdoor is het wel belangrijker voor het draagcomfort om echt de goede maat te kiezen. Deze extra maten bieden hier een oplossing voor.

Valt je maat bijvoorbeeld tussen D en E in, dan is een tussenmaat als DD een goede oplossing voor je. Deze heeft een even grote beugel als een BH met cup D, maar meer stof in de cup, waardoor deze iets dieper is. Twijfel je over welke maat je moet bestellen, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Kan ik bij Annadiva ook komen passen?

Ja dat kan! Wil je een pasafspraak maken, dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Maak online een pasafspraak in Amsterdam, Nijmegen of Den Bosch, wij zorgen ervoor dat de artikelen die je wilt passen voor je klaar hangen.

Kijk hier voor meer pas advies!