Toegelicht: Mey Ondergoed

Oktober 18, 2017

Yes! We hebben weer een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd! Vanaf vandaag kun je voor het Duitse lingerie merk Mey bij Annadiva terecht.

Over Mey

Ken jij het merk Mey al? Mey is een van de marktleiders voor hoogwaardig dames- en herenondergoed in Europa. Mey is een familiebedrijf dat is opgericht in 1928 door Franz Mey. Mey kan omschreven worden als innovatief, geraffineerd en verantwoord. Het motto is “Don’t Go with Less”. Het merk neemt met minder geen genoegen. Bij Mey wordt dan ook geïnvesteerd in eersteklas kwaliteit, faire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Het doel van het merk is succes op lange termijn met producten, waarin zowel mannen als vrouwen zich goed voelen. In het teken van duurzaamheid worden bijvoorbeeld de kledinghangers van gerecycled materiaal gemaakt.

Stoffen Mey

Mey gebruikt stoffen van de beste kwaliteit. 80% van de stoffen van Mey worden gemaakt met zeer moderne breimachines in het hoofdkantoor in Albstadt-Lautlingen. Hierbij wordt rekening gehouden met de strengste voorschriften voor mens en milieu. Om ervoor te zorgen dat de items niet krimpen in de was, worden de stoffen voorbehandeld tegen krimpen in een speciale krimpinstallatie.

Ons assortiment

Het Mey assortiment bij Annadiva bestaat uit lingerie met comfortabel naadloos ondergoed en ondermode in verschillende kleuren. De hemdjes zijn perfect om onder wat strakkere kleding te dragen, zonder dat er randjes zichtbaar zijn. Ook blijven de hemdjes mooi rond het lichaam zitten en kruipen niet naar boven. De artikelen zijn gemaakt van stoffen die heerlijk comfortabel aanvoelen op de huid, waardoor jij heel de dag een glimlach op je gezicht zal dragen! Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan zekers een de collectie van Mey