Mey

Aantal items: 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mey Ondergoed

Mey is een van de marktleiders voor hoogwaardig heren- en damesondergoed in Europa. Mey is groot geworden met het ontwikkelen van naadloos ondergoed. Zo is de lijn 'Illusion' een van de bekendste lijnen in naadloos ondergoed geworden en hebben ze de collectie uitgebreid met super comfortabele hemdjes en nachtmode setjes. Sinds een aantal jaar is Mey ook begonnen met het ontwikkelen van lingerie.

Alle producten worden met creativiteit, passie en oog voor detail ontworpen, geproduceerd en verkocht. Het Duitse familiebedrijf dat opgericht is in 1982, hecht waarde aan modern design en een perfecte kwaliteit. Het motto van Mey is "Don't go with less". Bij Mey wordt veel geïnvesteerd in eersteklas kwaliteit, faire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Om ervoor te zorgen dat de Mey items niet in de was gaan krimpen, worden stoffen voorbehandeld in een speciale krimpinstallatie.

Mey BH

Voor een Mey BH en slip ben je bij Annadiva op het juiste adres. Wil je Mey Ondergoed met korting kopen, kijk dan eens op onze sale pagina op de site. Natuurlijk kun je ook terecht bij onze fysieke verkooppunten. Naast ondergoed van Mey bieden we bijvoorbeeld ook Calvin Klein dames ondergoed aan.