Mey Ondergoed

Aantal items: 21

Van hoog naar laag sorteren
  Allegra Hipster
  Mey Allegra Hipster
  € 29,95 € 17,95 Sale
  Allegra Spacer Soft BH
  Mey Allegra Spacer Soft BH
  € 64,95 € 38,95 Sale
  Illusion Hipster
  Mey Illusion Hipster
  € 22,95 € 13,95 Sale
  Lights Tailleslip
  Mey Lights Tailleslip
  € 13,95 € 7,95 Sale
  Illusion Short
  Mey Illusion Short
  € 25,95 € 15,95 Sale
  Illusion Hipster
  Mey Illusion Hipster
  € 22,95 € 13,95 Sale
  Lights Short
  Mey Lights Short
  € 17,95 € 10,95 Sale
  Allegra Full Cup Spacer BH
  Mey Allegra Full Cup Spacer BH
  € 59,95 € 35,95 Sale
  Emotion Hemdje
  Mey Emotion Hemdje
  € 21,95 € 12,95 Sale
  Illusion Short
  Mey Illusion Short
  € 25,95 € 15,95 Sale
  Lights Short
  Mey Lights Short
  € 17,95 € 10,95 Sale
  Allegra Half Cup Spacer BH
  Mey Allegra Half Cup Spacer BH
  € 0,00 Uitverkocht
  Mey Poetry Short
  Mey Mey Poetry Short
  € 17,95 € 10,95 Sale

Aantal items: 21

per pagina

Mey Ondergoed

Mey is een van de marktleiders voor hoogwaardig heren- en damesondergoed in Europa. Mey is groot geworden met het ontwikkelen van naadloos ondergoed. Het merk blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen om zo de producten ieder jaar tot een hoger niveau te brengen. Alle producten worden met creativiteit, passie en oog voor detail ontworpen, geproduceerd en verkocht. Het Duitse familiebedrijf dat opgericht is in 1982, hecht waarde aan modern design en perfecte kwaliteit. Het motto van Mey is "Don't go with less". Bij Mey wordt veel geïnvesteerd in eersteklas kwaliteit, eerlijke arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Het merk maakt gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Alle producten worden gefabriceerd in hun eigen fabrieken. Op deze manier kunnen ze de kwaliteit blijven waarborgen.

Mey Collectie

Elk seizoen verrast de collectie van Mey met nieuwe creaties, kleurenpaletten en producten. Ondergoed van Mey is onmisbaar in iedere kledingkast als het gaat om naadloos ondergoed. Zo is de lijn 'Illusion' een van de bekendste lijnen in naadloos ondergoed geworden. De collectie is inmiddels uitgebreid met super comfortabele hemdjes. Alle producten van Mey zijn gefabriceerd met uiterst duurzame, soepele en zachte materialen die optimaal draagcomfort bieden. De stoffen zijn ademend waardoor deze ook in de zomermaanden te dragen zijn. Om ervoor te zorgen dat de Mey items niet in de was gaan krimpen, worden de stoffen behandeld in een speciale krimpinstallatie. Hierdoor kunnen de kledingstukken maximaal 4% krimpen. Ook zorgt Mey ervoor dat de kleuren helder en fris blijven. Alle kleuren moeten na vele wasbeurten nog mooi zijn en mogen niet afgeven of verbleken. Deze eigenschappen worden getest in een langdurige wastest.

Mey Lingerie

Een aantal jaar geleden is Mey ook begonnen met het ontwikkelen van lingerie. Mey biedt een ruim aanbod aan van gladde T-shirt BH's en slips, maar de collectie wordt ook steeds verder uitgebreid met items die versierd zijn met sensuele kanten details. Deze items hebben nog steeds hetzelfde draagcomfort als de basis collectie, maar dan met een romantische uitstraling. Omdat deze kanten details erg subtiel zijn, zijn ook deze items goed te dragen onder strakke kleding, zonder goed zichtbaar te zijn.

Mey BH

Voor een Mey BH en slip ben je bij Annadiva aan het juiste adres. Annadiva biedt een ruim aanbod in naadloos ondergoed van Mey. Wil je Mey Ondergoed met korting kopen, kijk dan eens op onze sale pagina. Je kunt natuurlijk ook langsgaan bij onze verkooppunten in Den Bosch, Amsterdam en Nijmegen. In onze lingeriewinkels staan we je graag bij met deskundig advies.