De perfecte sportkleding voor jouw goede voornemens!

Januari 28, 2019

Goede voornemens, wie heeft ze niet? Voornamelijk wanneer we een nieuw kalenderjaar ingaan, vliegen de goede voornemens je om de oren. Een van de goede voornemens die veel voorkomt is sporten. Laten wij je bij Annadiva je daar nou een handje mee kunnen helpen! Wij hebben namelijk een prachtige sportcollectie, waardoor het sporten automatisch leuker wordt!

Sport BH’s

Wist je dat wij heel veel mooie sport BH's in onze collectie hebben? Van simpele sport BH’s tot sport BH’s met prachtige printjes. Zeker niet onbelangrijk, want een goede sport BH is essentieel tijdens het sporten. Slechte ondersteuning voor je borsten tijdens het sporten geeft je meer kans op hangende borsten. Zorg dus goed voor je borsten en schaf een goede sport BH aan. Naast dat een sport BH goede steun biedt, moet hij ook comfortabel zitten. Een van onze favoriete merken als het aankomt op sport BH’s is prachtige Panache. Panache biedt de perfecte pasvorm aan in gave prints! Bij Annadiva hebben wij vier levels als het gaat om de steun die een sport BH biedt.

  • Low: Dit is het eerste level en is geschikt voor lage inspanning zoals wandelen of yoga.
  • Medium: Dit level is geschikt voor sporten met een iets hogere inspanning zoals wielrennen.
  • High: Dit level is geschikt voor de iets intensievere sporten. Denk hierbij aan sporten waar je borsten wat meer bewegen, zoals hockey, tennis of hardlopen.
  • Extreme: Dit level biedt ondersteuning bij zware sporten, zoals boksen. Deze sport BH’s zorgen voor een minimale beweging van de borsten.

Maak jouw sportoutfit compleet

Uiteraard is jouw sportoutfit niet compleet zonder een comfortabele (en mooie) sportlegging. Wij hebben sportleggings van allerlei merken, zoals bijvoorbeeld PrimaDonna Sport. Hierdoor hebben wij een ruim aanbod in verschillende modellen, kleuren en printjes. Zo is er voor iedereen wel een passende sportlegging. Naast een goede sportlegging bieden wij ook sporttops aan. Jij kunt dus jouw gehele nieuwe sportoutfit bij ons shoppen! Mixen en matchen wordt hierdoor super easy! Ga jij voor een mouwloze top met racerback (superhandig voor over jouw sport BH) of ga jij liever voor een simpel sport shirt? Alles is mogelijk! Ga voor de sportoutfit waarin jij jezelf comfortabel voelt.