Onze bestsellers!

Mei 20, 2019

De perfecte BH vinden kan nog een hele opgave zijn. Het verschil in merk en kwaliteit merk je vaak al op het moment dat je de BH aantrekt. Om jou een handje te helpen hebben wij de welbekende bestsellers op een rijtje gezet!

De Madison collectie van PrimaDonna

De Madison collectie behoort tot één van de bestsellers van PrimaDonna. Deze populaire collectie heeft een uitstekende pasvorm die je borsten sierlijk naar het midden centreert, waardoor je slanker lijkt. De prachtige combinatie van ruitjes en elastisch kant geeft de collectie een frisse en jonge uitstraling!

Buiten dat, is de collectie ook voorzien van subtiele details zoals strikjes en de geometrische print. Deze details worden sierlijk doorgevoerd in de schouderbandjes.

De ruime Madison collectie bestaat uit meerdere BH’s, slips en een body, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Keuze genoeg dus! Voel jij je prettig in een beugel BH met string? Of ga je liever voor een voorgevormde BH met een bijpassende tailleslip? Je vindt het allemaal terug in de Madison collectie van PrimaDonna.

Elegant, sierlijk, een slank silhouet en een unieke pasvorm, al deze elementen zorgen ervoor dat deze BH favoriet van vele vrouwen is!

De Avero collectie van Marie Jo

Verrassend is de welbekende Avero collectie van Marie Jo. Deze collectie is gemaakt van een prachtige, zachte ruitjesstof, uitgevoerd in de mooiste kleuren. Het opvallende aan deze collectie zijn de schouderbandjes, volledig bedekt met speelse geborduurde madeliefjes, dé eyecatcher van de BH’s uit de Avero collectie zijn.

Elke minuut gaat er wereldwijd een Avero BH over de toonbank. Er mag dus gezegd worden dat deze collectie de absolute bestseller van Marie Jo is. Dit komt voornamelijk omdat het een tijdloze en moderne collectie is, die bij elke gelegenheid past!

Laat je verleiden door de Avero, en kies een van de vele mogelijke lingeriesetjes. Onder andere de beugel-, push-up- en balconette BH zijn terug te vinden in deze serie. Ook voor een prachtige body of jarretels kun je bij de Avero serie terecht.

De Deco collectie van Freya

De Deco collectie van Freya is een erg populaire basis collectie. Zo populair dat er meerdere varianten van zijn gemaakt en ook en zelfs een badmodecollectie.

Freya heeft als doel om haar klanten een perfecte combinatie van mode en pasvorm aan te bieden. De collectie wordt dan ook niet getest door professionele modellen, maar door vrouwen met verschillende lichaamsvormen en rondingen.

De Deco BH’s zijn verkrijgbaar in verschillende varianten; Deco Vibe, Deco Delight, Deco Plunge en Deco Spotlight. De BH’s hebben een goede pasvorm en zijn erg diep uitgesneden, waardoor er een mooi decolleté gecreëerd wordt.

Niet alleen de pasvorm is erg belangrijk bij een BH, maar ook de uitstraling. Beide eigenschappen komen terug in de bovenstaande series, waardoor iedere vrouw zich comfortabel en prachtig voelt.

Shop deze bestsellers op onze webshop of in een van onze winkels!