• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Opening Annadiva winkel Den Bosch

maandag 30 oktober 2017


Persbericht

PERSBERICHT

Annadiva winkel in bruisende Verwersstraat is geopend

Den Bosch, 25-10-2017 - Online lingerie- en badmodewebshop Annadiva heeft een tweede fysieke winkel geopend in de binnenstad van Den Bosch. Naast de succesvolle webshop en winkel in Nijmegen is de keuze gevallen op een pand gevestigd in de bruisende Verwersstraat.

De winkel in de Verwersstraat biedt een luxe en stijlvolle shopervaring, het is intiem en sfeervol. Het karakteristieke pand leent zich hier uitstekend voor. Annadiva heeft een breed aanbod lingerie en badmode van cup A tot en met J, shapewear, nachtmode en beenmode. Je vindt de collecties van bekende lingeriemerken zoals PrimaDonna, Marlies Dekkers, Freya en Marie Jo.

Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva, vertelt: "We hebben bewust gekozen voor de opkomende Verwersstraat. In de mooie winkelstraat zijn hippe boetieks en leuke horecabedrijven gevestigd zoals Concept Store Robbies, Outfit by Ninke en Wijnbar Bij Dirk waar Annadiva goed tussen past. Wij weten uit ervaring dat onze klanten naast online shoppen ook graag een Annadiva winkel willen bezoeken, voor persoonlijk advies en om de collectie in het 'echt' te bekijken. Den Bosch is een gezellige winkelstad waar we onze klanten graag ontvangen. In de toekomst hopen we meerdere winkels te openen".

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in Den Bosch en online sinds 2012. In slechts een paar jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland, België en Duitsland.