Hemdjes

Aantal items: 49-62

Van hoog naar laag sorteren
  Soft Touch Tanktop
  Hanro Ondermode Soft Touch Tanktop
  € 55,00
  Cotton Seamless Hemd
  Hanro Ondermode Cotton Seamless Hemd
  € 49,00
  Cotton Seamless Hemd
  Hanro Ondermode Cotton Seamless Hemd
  € 49,00
  Hanky Panky Top
  Hanky Panky Hanky Panky Top
  € 65,00
  Cotton Seamless Hemd
  Hanro Ondermode Cotton Seamless Hemd
  € 49,00
  Hanky Panky Top
  Hanky Panky Hanky Panky Top
  € 65,00
  Hanky Panky Top
  Hanky Panky Hanky Panky Top
  € 65,00
  Hanky Panky Top
  Hanky Panky Hanky Panky Top
  € 65,00
  Perfect Line Top Ivory
  Oroblu Perfect Line Top Ivory
  € 29,95 € 14,95 Sale
  Satin Deluxe Spaghetti Top
  Hanro Ondermode Satin Deluxe Spaghetti Top
  € 65,00
  Soft Touch Top
  Hanro Ondermode Soft Touch Top
  € 55,00

Aantal items: 49-62

Pagina
per pagina

Dames Hemdjes

Een fijn hemdje van goede kwaliteit is onmisbaar in je garderobe. Je draagt het heerlijk onder een trui, shirt of jurkje, zodat je kleding comfortabel zit, maar ook voor de warmte. Shop daarom jouw favoriete dames hemdjes bij Annadiva! Alle hemdjes zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en luxueuze materialen. Hierdoor dragen de hemdjes erg fijn en ga jij fijn jouw dag tegemoet!

Hemdjes van Mey

Bij Annadiva hebben wij een ruim assortiment hemdjes. Een van onze favoriete merken is Mey. Mey staat bekend om hoogwaardig ondergoed met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij Mey wordt geïnvesteerd in de beste kwaliteit, eerlijke arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Alle producten die Mey op de markt brengt worden geproduceerd in hun eigen fabrieken, hierdoor kunnen zij de arbeidsomstandigheden en kwaliteit van het materiaal goed in de gaten houden. Mey biedt naast fijne hemdjes ook fijne BH’s en slips aan.

Hemdje met kant

Draag jij het liefst een hemdje van kant? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Hanky Panky. Hanky Panky heeft meerdere hemdjes uitgebracht die bestaan uit fijn, elastisch kant. De hemdjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Denk hierbij aan de basis kleuren en leuke seizoenskleuren zoals fris pastelgroen of lichtroze. Hanky Panky is een vooruitstrevend merk dat niet alleen nieuwe producten op de markt brengt, maar ook voortdurend werkt aan het verbeteren van de producten die al op de markt zijn gebracht.

Hemdje spaghettibandjes

Zwart, wit, rood, blauw, roze of een huidkleurig hemdje met kant of van katoen, bij Annadiva vind je het. De hempjes hebben spaghettibandjes of een bredere band. Er is niet alleen een ruim aanbod in hemdjes maar ook in nachthemdjes. Super comfortabel & leuk voor het oog. Hemdjes met een spaghettibandje zijn vaak populair, aangezien deze gemakkelijk onder een shirtje of jurkje te dragen zijn. Doordat deze bandjes zo dun zijn, zijn ze vaak niet snel zichtbaar.

Combineer jouw hemdje met naadloos ondergoed

Bekijk ook eens ons aanbod aan naadloos ondergoed om jouw hemdjes mee te combineren voor optimaal comfort! Óf combineer jouw favoriete hemdje met een sexy string.

Persoonlijk advies

Twijfel jij nog over de fit van een bepaald hemdje of heb je een andere gerelateerde vraag? Onze lingeriestylisten staan klaar in onze winkels om jou te helpen! Kom je liever niet langs in een van onze winkels? Je kunt ons ook chatten/bellen of mailen! De dames van onze klantenservice helpen jou graag aan een perfect hemdje!