• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 10.000 klanten

Annadiva groeit

woensdag 9 oktober 2013

Winkel Nijmegen

Annadiva is nu ook offline te vinden. De eerste vestiging van Annadiva is sinds kort te vinden in de Houtstraat in Nijmegen.

 

Tot voor kort was Annadiva alleen op het internet met een webwinkel te vinden. Veel van onze klanten bestellen met plezier online. We merkten echter ook dat sommige vrouwen toch graag zelf eerst hun bikini of bh willen passen en persoonlijk contact op prijs stellen. Soms waren er mensen die vanuit Groningen naar ons kantoor in Den Bosch kwamen om te passen. Een stenen winkel is dan ook een logische stap in de groei van Annadiva.

 

De keuze voor Nijmegen was snel gemaakt, toen de mogelijkheid zich voordeed om een winkel in Nijmegen over te nemen. Nijmegen is een populaire winkelstad, dicht bij ons kantoor in Den Bosch. Met de combinatie van een webwinkel en fysieke vestiging kunnen we onze klanten maximale service bieden.

 

In de winkel in Nijmegen kunnen vrouwen met elke maat terecht. Niet alleen vrouwen met een reguliere cupmaat kunnen slagen bij Annadiva. Annadiva biedt ook een groot assortiment lingerie en badmode voor grotere cupmaten. Merken zijn onder andere PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Seafolly en Freya.

 

Op de reacties afgaande uit Nijmegen op onze Facebook site moet de winkel zeker een succes worden.