Corrigerende rok

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Corrigerende Onderrok

Een corrigerende onderrok is perfect om te dragen onder een strakke rok of jurk wanneer je graag een gladder silhouet wenst. De onderrok maakt de buik platter en geeft vaak de billen een liftend effect. Ook is er door een corrigerende onderrok geen slip zichtbaar die aftekent. Bij Annadiva bieden we populaire merken aan als Spanx en Mey. Koop nu online jouw corrigerend ondergoed of kom langs in één van onze winkels. Kijk ook eens bij ons shapewear aanbod met corrigerende slips of bij onze corrigerende body’s en corrigerende onderjurken.

Slimming levels

Wanneer je kiest voor een corrigerende rok is het belangrijk om te kijken naar de verschillende slimming levels. Het slimming level is afhankelijk van het doel van de shapewear en de soort kleding waar het mee gecombineerd zal worden. Ben je op zoek naar een licht corrigerend effect? Kies dan voor het slimming level light. Deze maakt de harde lijnen zachter maar veranderd niet te veel aan je lichaam. Wil je iets meer ondersteuning maar nog wel een natuurlijke look? Overweeg dan een onderjurk met het slimming level medium. Deze biedt een iets meer corrigerend effect dan de light corrigerende rok en geeft je een zekerder gevoel gedurende de dag. Deze zijn beide levels zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Wanneer je op zoek bent naar een corrigerende onderrok met een hoog corrigerend effect ben je bij het level super aan het juiste adres! Deze corrigerende onderrokken transformeren het lichaam en geven je een stevig en ingepakt gevoel. Het level super is de sterkste vorm van shapewear op de markt en zal zeker niet teleurstellen!

De voordelen van een corrigerende onderrok

De corrigerende onderrok wordt gedragen onder een jurk of rok. Onderrokken worden veelal gedragen in basis kleuren zoals; wit, zwart, rood en beige. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren alle kleding en daarom onmisbaar in elke kledingkast. Een onderrok zorgt ervoor dat de jurk of rok die eroverheen wordt gedragen niet statisch wordt en vloeiend langs het lichaam valt. De corrigerende onderrok doet dit ook én stroomlijnt het lichaam zodat jij je er op je best uit ziet. De probleemgebieden worden gemaskeerd en verzacht, zodat ze niet zichtbaar zijn onder jouw favoriete jurk of rok. Let hierbij wel goed op de lengte van de onderrok, je wilt niet dat deze onder je normale jurk uitkomt. Draag hierom altijd een korte onderrok onder een langere jurk of rok. Draag je een korte jurk? Overweeg dan om een corrigerende body te dragen.

Koop nu jouw corrigerende onderrok online of kom langs in één van onze winkels. Bij Annadiva vind je een ruim aanbod aan corrigerend ondergoed van de populaire merken als Spanx, PrimaDonna, Felina en Wacoal.