PrimaDonna Swim - Accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De leukste accessoires voor bij jouw PrimaDonna Swim bikini of badpak

PrimaDonna staat bekend om haar fijne én trendy lingerie met de beste pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat. Naast fijne lingerie heeft PrimaDonna ook een eigen badmodemerk: PrimaDonna Swim. De collectie van PrimaDonna Swim bestaat uit verschillende lijnen met de mooiste badpakken en bikini's. Bijpassend bij deze bikini's kun je mooie strandmode kopen. Zeg nou zelf; hoe leuk is het om stijlvol over het strand of langs het zwembad te lopen? Naar een beachclub of na jouw stranddagje nog even door het stadje lopen? Met de strandmode van PrimaDonna Swim zit jij helemaal safe en kom je trendy voor de dag!

PrimaDonna strandjurkje, kaftan of jumpsuit?

Bij Annadiva hebben wij een mooi assortiment met bijpassende jurkjes, kaftans en jumpsuits om jouw strandlook helemaal compleet te maken. Veel van deze jurkjes zijn one-size, waardoor ze voor iedereen geschikt zijn. Verder heeft PrimaDonna een ruime maatboog dus een grote kans dat er een geschikte accessoire voor jou te vinden is!

Bekijk regelmatig de accessoires van PrimaDonna Swim. PrimaDonna brengt namelijk met grote regelmaat nieuwe collecties uit, waardoor onze accessoires pagina vaak wordt bijgevuld en vernieuwd!