Slips Sale

Aantal items: 5

Van hoog naar laag sorteren
  Slip 1569
  Anita Maternity Slip 1569
  € 22,95 € 10,95 Sale
  Fancies Short
  Freya Lingerie Fancies Short
  € 19,95 € 9,95 Sale
  Deco Darling Short
  Freya Lingerie Deco Darling Short
  € 29,95 € 14,95 Sale
  Deco Short
  Freya Lingerie Deco Short
  € 17,95 € 8,95 Sale
  Starlet Brazilian String
  Freya Lingerie Starlet Brazilian String
  € 30,95 € 14,95 Sale

Aantal items: 5

per pagina

Slips in de sale

Bij Annadiva shop je de nieuwste en meest trendy lingerie het gehele jaar door. Dit betekent dat Annadiva ook vaak haar collecties vernieuwd, waardoor er weer items aan de sale worden toegevoegd. Benieuwd naar waar je slips shopt in de sale? Deze vind je bij Annadiva! Bij Annadiva vind je veel slips in de sale online, maar ook in de winkels. Online vind je een ruim aanbod slips van bekende merken als Freya, Marie Jo en PrimaDonna. Het ruime aanbod bestaat zowel uit seizoenscollecties als uit items van basiscollectie die aflopen. Je vindt veel verschillende slips in de sale online, zoals verschillende modellen en kleuren. Zo shop je bijvoorbeeld ook comfortabele slips of slips met kant in de sale voor een fijn prijsje. Daarnaast shop je ook BH’s in de sale, zo maak je jouw setje compleet!

Waarom is een bijpassende slip zo belangrijk? Een bijpassende slip zorgt ervoor dat je je setje compleet maakt en kan je net dat beetje extra zelfvertrouwen geven. Een mooie slip mag dus zeker niet ontbreken in je lingerielade. Zo zorgt een bijpassende slip ervoor dat jij straalt!

Filter jouw slip in de sale

De keuze in de sale is uiteraard beperkter dan bij nieuwe collecties. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste slip te vinden, vooral bij een bepaalde BH. Het gebruiken van de filters kan je hierbij helpen. Heb je bijvoorbeeld een BH van een bepaald merk en zoek je daarbij een slip? Gebruik dan de merkenfilter en filter op het juiste merk. Of ben je juist op zoek naar een basic slip in een bepaalde kleur zoals wit, rood of zwart? Gebruik dan de kleurenfilter en vind jou slip in de sale online.

Verschillende soorten slips in de sale

Natuurlijk zijn er verschillende soorten slips in de sale te vinden. Veel vrouwen vragen zich af welke verschillende modellen slips er zijn. De meest verkochte modellen zijn de slip, string, tailleslip en short. Daarnaast shop je ook veel comfortabele slips in de sale. Een merk dat bekend staat om haar comfortabele ondergoed is Hanky Panky. Dit Amerikaanse merk ontwierp een comfortabele string en is sindsdien een van de grootste lingeriemerken. Naast het ondergoed van Hanky Panky shop je ook comfortabele slips in de sale van merken als Marie Jo en Hanro ondermode. Deze comfortabele slips zijn gemaakt van zachte materialen, waardoor deze heerlijk comfortabel dragen. Op zoek naar een slip in de sale met kant of toch een string met een leuk printje? Je shopt het allemaal bij Annadiva.

Bijpassende BH uit de sale

Bij je slip met kant uit de sale of string met printje hoort uiteraard ook een bijpassende BH. Naast slips shop je bij Annadiva ook andere categorieën in de sale, waaronder BH’s. Je shopt in de sale BH’s van bekende merken als Marie Jo L’Aventure, Aubade en Fantasie. Combineer jouw comfortabele slip uit de sale met een BH, ook uit de sale, voor een complete look.