Sportlegging

Aantal items: 13

Van hoog naar laag sorteren
    Ultra Adapt Sportlegging
    Panache Sport Ultra Adapt Sportlegging
    € 70,00
    Ultra Adapt Sportlegging
    Panache Sport Ultra Adapt Sportlegging
    € 68,00
    The Game Sportlegging
    PrimaDonna Sport The Game Sportlegging
    € 96,90 € 77,95 Sale
    Power Sculpt Sportlegging
    Freya Active Power Sculpt Sportlegging
    € 78,95
    Power Sculpt Sportlegging
    Freya Active Power Sculpt Sportlegging
    € 78,95
    Power Sculpt Sportlegging
    Freya Active Power Sculpt Sportlegging
    € 68,95
    Ecosculpt Sportlegging
    Freya Active Ecosculpt Sportlegging
    € 72,95
    Saddle Pants
    Anita Active Saddle Pants
    € 39,95
    The Game Sportlegging
    PrimaDonna Sport The Game Sportlegging
    € 96,90
    Initiale Sportlegging
    Empreinte Initiale Sportlegging
    € 109,00
    Sportlegging Massage Driekwart
    Anita Active Sportlegging Massage Driekwart
    € 89,95 € 44,95 Sale
    Sportlegging Massage
    Anita Active Sportlegging Massage
    € 99,95
    Korte Sportlegging Massage
    Anita Active Korte Sportlegging Massage
    € 79,95 € 39,95 Sale

Aantal items: 13

per pagina

Sportlegging kopen

Bij het sporten is het belangrijk dat een dames sportlegging comfortabel zit. Niets is namelijk zo irritant als een sportlegging die de hele tijd afzakt. Het is fijn om een legging te dragen waar jij je prettig in voelt en waar jij je vrij in kunt bewegen. Bij Annadiva hebben wij sportleggings voor verschillende soorten sporten, om een rondje te gaan hardlopen, tennissen of zelfs paardrijden. Ga voor de sportlegging waar jij jezelf prettig in voelt en beweeg!

Gekleurde sportbroeken

Onze dames sportleggings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor ieder wat wils! Wil jij opvallen in de sportschool? Ga dan voor een opvallende sportlegging. Wil je toch wat minder aanwezig zijn, ga dan voor chique zwart of donkerblauw. Donkere kleuren zijn altijd goed en kun je met alles combineren! Een sportlegging met een gave print is ook helemaal in! Combineer de sportlegging met print met jouw favoriete sport BH en steel de show in de sportschool.

Merken en trends

Ben je op zoek naar een bepaald merk? Bij Annadiva hebben wij hele mooie sportleggings van PrimaDonna Sport, maar ook van Anita Active. De sportleggings van Anita Active staan erom bekend dat ze een zachte microvezelstof hebben die zorgt voor een goede vochtafvoering!

Onze sportleggings hebben allemaal een hoge elastische tailleband waardoor de legging goed om het lichaam blijft zitten. Ze zijn gemaakt van dikke en zachte materialen, waardoor de leggings niet doorschijnen. De fijne stretchstof zorgt voor een comfortabele fit en genoeg bewegingsvrijheid tijdens jouw work-out! Daarnaast zijn de leggings gemaakt van een vocht absorberende stof, waardoor jij voor de volle 100% kunt knallen in de sportschool, zonder je druk te maken om bijvoorbeeld natte billen.

Bij Annadiva ben jij op de juiste plek voor je sportkleding, wij hebben een ruim aanbod in dames sportleggings van goede kwaliteit!

Bijpassende sport BH

Extra leuk: bij Annadiva hebben we bijpassende sport BH's die je perfect kunt combineren met jouw sportlegging. Onder andere PrimaDonna Sport heeft prachtige sport BH's die perfect matchen met een bijpassende sport BH. Zo loop je niet alleen heel comfortabel door de sportschool heen, maar ook nog eens super trendy!

Een goede sportlegging is essentieel tijdens een goede work-out. Je wil namelijk niet dat jouw sportlegging voortdurend afzakt, waardoor je afgeleid raakt van jouw sportoefening. Een sport BH is echter ook onmisbaar! Voornamelijk vrouwen met een grotere cupmaat hebben een goed passende en comfortabele sport BH nodig. Je wil namelijk niet je borsten oprekken, hier kun je hangende borsten of pijnlijke borsten van krijgen. Goede ondersteuning is dus van groot belang!

Advies over sportkleding nodig?

Heb jij nog vragen over de fit van een bepaalde sportlegging of wil je meer weten over een sportitem dat wij bij Annadiva verkopen? Neem dan vooral contact op met de dames van onze klantenservice. Wij staan klaar om jou te helpen met al jouw vragen. Je kunt contact opnemen via de mail, chatfunctie op onze website of via de telefoon. Ook ben je uiteraard altijd welkom in een van onze winkels, waar onze stylisten jou graag een passende sportoutfit aanmeten!