Verkoopmedewerk(st)er 's-Hertogenbosch

Annadiva is een scale-up organisatie gespecialiseerd in de online en offline verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wat 11 jaar geleden begon als een kleine webshop is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal e-commerce bedrijf met 50 medewerkers. Onder het motto ‘Voor vrouwen, door vrouwen’ is de collectie onlangs uitgebreid met diverse private labels. Op dit moment verkopen we deze labels via onze eigen kanalen (webshops en 3 fysieke winkels). Onze ambities zijn groot: we streven naar groei in zowel onze online kanalen, het openen van meer winkels en het verder opzetten van ons wholesale kanaal. Om de verwachting van onze klanten te blijven overtreffen zijn we voor onze winkel in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een:

Verkoopmedewerk(st)er (15-24 uur)

  Als verkoopmedewerk(st)er in onze winkel in ’s-Hertogenbosch vliegt de dag voorbij. De winkel gaat open en de eerste klanten komen binnen. Deze begroet je met jouw glimlach en je geeft ze een heerlijke kop koffie. Er zijn nieuwe artikelen binnen gekomen die jij gaat uitpakken en een mooi plekje in de winkel gaat geven. Je legt bestellingen van klanten klaar en tussendoor reken je de aankopen van klanten af. Doordat jij weet van aanpakken ziet de winkel er altijd netjes uit! Heb jij al meer kennis over lingerie? Dan ga je klanten adviseren en het perfecte setje voor ze zoeken.

  WAAR KOM JE TE WERKEN?

  Onze winkel aan de Verwerstraat in ‘s-Hertogenbosch, is een knus pand. Hier vind je een met passie geselecteerde selectie van de mooiste lingerie en badmode én niet te vergeten, onze eigen collectie die je nergens anders tegenkomt. Met je team van 5 betrokken collega’s worden er dagelijks veel klanten geholpen. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere klant met een glimlach de deur uit gaat. Toewijding, klasse en optimisme zit in ons DNA! 

   WIE BEN JIJ?

   Met jouw energie en enthousiasme maak jij iedere klant blij. Je bent proactief en ziet wat er moet gebeuren. Met jouw doorzettingsvermogen zoek je net zo lang door tot je het passende setje voor je klant hebt gevonden. Heb jij nog geen kennis over lingerie? Geen probleem, onze collega’s staan te popelen om jouw alles te leren wat zij weten! Jij:

  • beheerst uitstekend de Nederlandse taal;
  • heb goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • hebt een representatieve uitstraling;
  • bent beschikbaar op dinsdag, woensdag en om de week één dag in het weekend;
  • hebt passie voor mode en wordt blij van een mooi setje lingerie.

  WAAROM MOET JE VOOR ANNADIVA KIEZEN?

  Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse samen aan de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat. Om onze collectie zelf te ervaren, krijg jij 20% korting op de gehele collectie. Als verkoopmedewerker in onze winkel in ’s-Hertogenbosch krijg jij de mogelijkheid om je verkoop skills te verbeteren en meer te weten te komen over de diverse lingeriemerken. Uiteraard krijg je een passend salaris in de retail branche en een extra vergoeding op zondag.

Interesse? Stuur nu je gegevens naar werken@annadiva.nl t.a.v. Sharon Verhoeven, HR Officer en maak snel kennis met onze collega’s van de winkel 's-Hertogenbosch.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.