• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Anita Maternity

Rooster Lijst

32 Artikel(en)

Rooster Lijst

32 Artikel(en)

Anita Maternity

Over Anita Lingerie

Anita heeft vijf verschillende merken: ROSA FAIA, Anita since 1886, Anita Maternity, Anita Care en Anita Active. Deze verschillende merken hebben allemaal een verschillende doelgroep, maar hebben wel dezelfde kernwaarde en dat is dat kwaliteit voorop staat.

Anita Maternity

Anita Maternity begeleidt nieuwe moeders rondom de zwangerschap. Anita biedt veel verschillende soorten voedingsBH's, met beugel of zonder beugel, voorgevormd of juist niet. Een frisse kleur of print of juist een basis kleur zoals zwart, wit en huidkleurig ondergoed. Jouw Anita voedingsBH bestel je eenvoudig in de Annadiva webshop. Erg handig als je al in het kraambed ligt en snel een voedingsBH nodig hebt.

Anita voedingsBH

Een voedingsBH is een BH speciaal gemaakt om borstvoeding makkelijker te maken. De voedingsBH is zo gemaakt dat deze met één hand losgemaakt kan worden om de baby gemakkelijk aan te leggen. VoedingBH's zijn er met en zonder beugel. Een voedingsBH met beugel geeft meer steun dan een BH zonder beugel, voornamelijk bij grotere cupmaten. Een voedingsBH zonder beugel wordt door sommige vrouwen als prettiger ervaren omdat deze al eerder in de zwangerschap gedragen kan worden en mee rekt met de borsten. Deze BH is ook comfortabel om tijdens het slapen te dragen, waarbij de zoogcompressen ook op de juiste plek worden gehouden.

Anita babybelt

De babybelt van Anita geeft de buik extra ondersteuning tijdens de zwangerschap. De babybelt sluit met klittenband, waardoor deze mee kan groeien met de grootte van de buik. Om overmatig zweten te voorkomen, is de belt gemaakt van ademende microvezel.

Anita zwangerschapsslips

De zwangerschapsslips van Anita zijn speciaal ontwikkeld om comfortabel ondergoed te kunnen dragen zonder dat het gaat irriteren rondom de buik. De modellen variëren een hoge slip die over de buik heen getrokken wordt tot aan lage heupslips die onder buik vallen, zonder af te zakken.

Welke maat past bij mij?

Anita Maternity heeft een ruime maatrange in de zwangerschapscollectie. Anita voedingsBH's zijn verkrijgbaar bij Annadiva in de cupmaat B tot en met K. De slips zijn beschikbaar van maat XS tot en met 2XL, zodat elke vrouw voorzien kan zijn van fijne zwangerschapslingerie ongeacht de maat. Belangrijk bij het bepalen van de juiste cupmaat is dat je rekening houdt met het groeien van de borsten. Daarom raden wij aan om de voedingsBH pas vanaf week 36 aan te schaffen. Omdat de borsten nog zullen groeien door stuwingsmelk en er ruimte moet zijn voor de zoogcompressen is het handig om een maat groter te kopen. Als de BH pas na de bevalling wordt aangeschaft moet deze precies goed zitten, omdat de borsten vanaf dit moment alleen nog maar kleiner zullen worden. Zorg daarom bij de aankoop van BH dat je deze sluit op het meest losse haakje. Wil jij graag meer tips over het opmeten van de juiste cupmaat? Bekijk dan hier onze YouTube video!

Eén van onze favoriete voedingsBH's van Anita Maternity is de Fleur voedingsBH, verrijkt met prachtig kant en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en oudroze.