• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Anita Maternity

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Anita Maternity

Over Anita Lingerie

Anita heeft vijf verschillende merken: ROSA FAIA, Anita since 1886, Anita Maternity, Anita Care en Anita Active. Deze verschillende merken hebben allemaal een verschillende doelgroep, maar hebben wel dezelfde kernwaarde en dat is dat kwaliteit voorop staat.

Anita Maternity

Anita Maternity begeleidt nieuwe moeders rondom de zwangerschap. Het assortiment is in te delen in de zwangerschap, borstvoeding en bij het weer in vorm komen na de bevalling. Anita biedt veel verschillende soorten voedingsBH's, met beugel of zonder beugel, voorgevormd of juist niet. Een frisse kleur of print of juist een basis kleur zoals zwart, wit en huidskleur. Anita voedingsBH's zijn verkrijgbaar bij Annadiva in de cupmaat B tot en met H. Jouw Anita voedingsBH bestel je eenvoudig in de Annadiva webshop. Erg handig als je al in het kraambed ligt en snel een voedingsBH nodig hebt.

Eén van onze favoriete voedingsBH's van Anita Maternity is de Fleur voedingsBH, verrijkt met prachtig kant en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en oudroze.