• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Betalen

Hoe kan ik betalen bij Annadiva?

Annadiva geeft je een rijke keuze aan betaalmogelijkheden:
• Ideal
• Creditcard (Mastercard of Visa) 
• Paypal
• Achteraf betalen met Afterpay

Via Ideal, Creditcard (De creditcardhouder zal per direct worden belast voor de transactie) en Paypal betaal je vooruit.  Voor ons als Annadiva biedt dat extra zekerheid. We rekenen dan ook voor deze betaalmethoden geen extra kosten. Betalen is met andere woorden gratis. Wil je iets meer zekerheid dan kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen met Afterpay. Hiervoor rekenen we €0,99 servicekosten.

Kan ik ook achteraf betalen?

Annadiva is lid van thuiswinkel.org dus je bestelling is bij ons in goede handen. Wil je toch iets meer zekerheid voor jezelf dan kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen. AfterPay voert voor Annadiva het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Annadiva betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €500. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Via Ideal, Creditcard en Paypal betaal je vooruit. Voor ons als Annadiva biedt dat extra zekerheid en de kosten zijn lager. We rekenen dan ook voor deze betaalmethoden geen extra kosten.