10 veel gestelde vragen over bikini's voor grote cupmaten

Augustus 15, 2022

Een goede bikinitop vinden in een grote cupmaat kan voor vrouwen lastig zijn. Het is belangrijk dat de boezem goed wordt ondersteund. Veel vrouwen met een grote maat kiezen liever voor een badpak omdat die minder huid laat zien. Wij laten jou zien dat ook een bikini meer dan geschikt kan zijn in een grote cupmaat. In deze blog geven wij antwoord op de meest gestelde vragen!

  1. Welk bikinimodel is het meest geschikt voor een grote cupmaat?

    Bikini’s komen in vele verschillende modellen. Bij een grote cupmaat is het belangrijk dat de bikinitop voldoende ondersteuning biedt. Hierom kun je het beste kiezen voor een beugel bikinitop. Door de beugel krijgen de borsten de ondersteuning die benodigd is, zodat jij zorgeloos kunt genieten op het strand. Ook zijn beugel bikini’s verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een halter bikini, hierbij worden de bandjes geknoopt in de nek waardoor je minder het gevoel hebt van een BH, maar kun je ook kiezen voor een bandeau bikini met beugel. Bandeau bikini’s zijn vaak ook strapless te dragen wat ideaal is tijdens het zonnen.

  2. Welke merken bieden grote cupmaat bikini’s aan?

    Tegenwoordig zijn er steeds meer vrouwen met een grote cupmaat. De lingeriemerken spelen hierop in en breiden hun collecties steeds verder uit. Een aantal van de bekendste merken voor grote cupmaat bikini’s zijn PrimaDonna, Fantasie en Freya. Maar ook Annadiva biedt bikini’s aan in grote cupmaten met ons eigen Private Label.

  3. Tot welke maat gaan bikini’s?

    Bikini’s zijn verkrijgbaar in dezelfde maatboog als BH’s. Bij Annadiva bieden wij bikini’s aan tot en met cup J!

  4. Kan ik een printbikini aan met een grote cupmaat?

    Zeker! Ieder jaar worden de badmodecollecties uitgebracht in de meest trendy kleuren en prints. Wanneer je onzeker bent over je lichaam, kun je beter kiezen voor een printbikini en niet voor een effen zwarte bikini. Bikini’s met print vallen op. Hierdoor zal meer aandacht naar de print gaan en minder naar jouw lichaam.

  5. Welk bikinibroekje past het beste in een grote maat?

    Bikinibroekjes zijn net als bikinitops verkrijgbaar in vele verschillende modellen. High-waist bikinibroekjes zijn op dit moment een ware trend. Deze broekjes vallen hoger op de taille waardoor je een slanker silhouet creëert. Ook zijn high-waist broekjes ideaal om een eventueel buikje te verbergen.

  6. Wat draag je over een bikini?

    Op het strand is het fijn om luchtige kleding te dragen over je bikini wat gemakkelijk aan en uit te trekken is. Dit kan een losse strandjurk zijn, een kaftan of een pareo. Vele badmodecollecties bieden bijpassende strandmode aan. Op deze manier kun jij volledig in stijl over het strand paraderen!

  7. Hoe weet je welke bikinimaat je draagt?

    Bikinitops worden verkocht in cupmaten. Hierbij kun je dezelfde maat nemen als je BH. Weet je niet goed welke maat je nodig hebt en wil je jezelf opmeten? Raadpleeg dan ons maatadvies. Voor persoonlijk advies kun je ook altijd terecht in een van onze fysieke winkels.

  8. Kun je met een grote maat beter kiezen voor een badpak of bikini?

    Het kan allebei. Bij Annadiva vinden wij dat iedereen een bikinibody heeft ongeacht welke maat je draagt. Sommige vrouwen kiezen liever voor een badpak omdat die minder huid laat zien. Echter kun jij ook met een maatje meer zeker stralen in een bikini!

  9. Welke bikini kan ik beter niet nemen?

    Wanneer je een grote cupmaat draagt is het belangrijk dat je de kiest voor een bikinitop die ondersteuning biedt. Hierbij kun je het beste de triangle bikini vermijden. Deze bikini biedt vrijwel geen ondersteuning en is daarom meer geschikt voor vrouwen met een kleine cupmaat.

  10. Waar koop ik een grote cupmaat bikini?

    Die shop je natuurlijk bij Annadiva! Wij zijn specialist in grote cupmaten en bieden een ruim assortiment aan badmode in grote maten. Neem eens een kijkje op onze grote cupmaat bikini pagina en shop jouw favoriete bikini voor de zomer!