Corrigerende badmode

Mei 06, 2023

Corrigerende badmode is terug van weggeweest en écht trendy deze zomer. Met corrigerende badmode creëer je een boost voor je zelfvertrouwen en leg je focus op je taille. Bij Annadiva zijn we fan van corrigerende badmode, elke vrouw moet zich zelfverzekerd kunnen voelen in haar favoriete badmode. Choose to shine met corrigerende badmode!

Corrigerende badpakken

Corrigerende badpakken bestaat uit twee lagen. De onderste laag bestaat uit een corrigerende body en de tweede laag is een ‘decoratieve’ buitenlaag. De badpakken zorgen voor een shaping effect voor de buik en taille. Een corrigerend badpak biedt extra stevigheid op de plekken die je wat minder wil accentueren, zoals bijvoorbeeld je heupen. Een corrigerend badpak zorgt ook voor een gestroomlijnd figuur, waardoor de nadruk op je taille komt te liggen. Corrigerende badpakken staan erom bekend veel vrouwen een boost te geven in hun zelfvertrouwen.

Corrigerend badpak met beugel

Een corrigerend badpak met beugel biedt genoeg ondersteuning, vaak is dit een verborgen beugel. Door de beugel in deze badpakken worden je borsten mooi naar voren gecentreerd en blijven deze goed op de plek wanneer je een duik in het water neemt. De beste ondersteuning op het strand vind je in een beugel badpak.

Een corrigerend badpak met beugel biedt extra comfort tijdens het zwemmen én corrigeert een eventueel buikje. Corrigerende badpakken zijn er voor elke vrouw. In een normaal corrigerend badpak kan het zijn dat sommige vrouwen niet voldoende ondersteuning krijgen. In dat geval adviseren wij een corrigerend badpak met beugel. Jouw favoriete corrigerende badpak met beugel shop je online bij Annadiva!

Corrigerend bikinibroekje

Naast corrigerende badpakken zijn er natuurlijk ook corrigerende bikinibroekjes te verkrijgen bij Annadiva. Een corrigerend bikinibroekje pakt een eventueel buikje in en legt de nadruk op je taille. Bij het kopen van een corrigerend bikinibroekje is het van belang dat je deze niet te los koopt. Zodra je gaat zwemmen wordt een bikinibroekje namelijk zwaarder waardoor deze sneller af kan zakken. Veel vrouwen denken dat ze door het dragen van een kleiner bikinibroekje slanker lijken, maar een te klein broekje knelt vaak de billen af. Let er dus goed op dat je jouw corrigerende bikinibroekje in de juiste maat aanschaft. Als je op zoek bent naar een bikini die je net dat extra beetje zelfvertrouwen geeft? Dan is een corrigerend bikinibroekje echt iets voor jou!

Corrigerende badmode vind je ook terug in onze eigen collecties. De Confidence collectie van Annadiva Swim is een corrigerende lijn. Deze comfy corrigerende collectie geeft je een zorgeloos gevoel, is flatterend voor elk lichaamstype én zorgt voor een zelfverzekerd gevoel. De confidence collectie shop je exclusief bij Annadiva!

Twijfel je over je maat? Aarzel dan niet en neem contant op onze klantenservice of kom langs in een van onze winkels. Jouw favoriete corrigerende badmode shop je bij Annadiva!