De mooiste lingerie voor Valentijn

Februari 07, 2024

Het is weer bijna Valentijn! De dag om de liefde te vieren. Hoe leuk is het om jezelf en je eventuele partner te verwennen met een mooi lingeriesetje. Bij Annadiva hebben we prachtige lingerie setjes voor iedere vrouw. In deze blog laten we de mooiste rode lingerie setjes aan je zien. Rood is tenslotte de kleur van de liefde. Zo ben jij helemaal voorbereid voor een mooie Valentijnsdag.

Aubade – Danse des Sens

Pure luxe, dat is de Danse des Sens collectie van Aubade. Het prachtige verfijnde kant geeft de collectie niet alleen een chique uitstraling, maar maakt de collectie ook nog eens super sexy, perfect voor Valentijn dus.

Panache – Ana

Op zoek naar sexy lingerie die zorgt voor een mooi decolleté? Dan is de Ana collectie perfect voor jou! De cups zijn namelijk zo vormgegeven dat ze zorgen voor een mooie voorwaartse push. Daarnaast is deze collectie voorzien van prachtig kant.

PrimaDonna – Madison

De Madison is al jaren favoriet onder de PrimaDonna fans. Deze BH heeft namelijk een fantastische pasvorm wat zorgt voor optimaal comfort. Naast de vele kleuren uitvoeringen is deze collectie ook verkrijgbaar in het rood.

Fleur of England – Gisele

Fleur of England staat bekend om haar sexy, elegante en vrouwelijke uitstraling. Zo ook de Gisele collectie. Deze collectie is super sexy door haar onzichtbare tule. Door de speciaal ontworpen broderie wordt de huid bedekt en getoond op de juiste plaatsen.

Marie Jo – Avero

De Avero collectie is al jarenlang een bestsellers van Marie Jo. Het leuke ruitjes patroon en de afwerking met schattige bloemetjes maken deze set helemaal geschikt voor een romantische Valentijn.

Elomi – Kendra

Ook voor de grotere cupmaten hebben wij veel leuke lingeriesetjes. Zo is de Kendra collectie van Elomi perfect. Deze collectie is verkrijgbaar tot en met cup K. De stevige cups bevatten side-support, waardoor je borsten mooi naar voren worden gecentreerd. Combineer de BH met een bijpassende voor een volledige look.

Benieuwd naar meer? Check ons volledige aanbod op de site of kom langs in een van onze winkels. Lingerie is de basis voor een dag vol zelfvertrouwen!