Grote cupmaat tips badmode

Mei 11, 2023

In de zomer ziet iedereen er graag leuk uit in de nieuwste badmode. Het vinden van de juiste badmode is vaak lastig voor vrouwen met een grote cupmaat. Bij Annadiva zijn we gespecialiseerd in grote cupmaten, we nemen je dan ook graag mee in onze badmodecollecties voor grote cupmaten!

Bikini grote cup

Bij Annadiva hebben we een groot assortiment aan bikini’s in grote cupmaten. Een bikini met beugel is bijvoorbeeld ideaal voor vrouwen die willen stralen op het strand met de juiste ondersteuning. De beugel bikini wordt altijd op cupmaat verkocht, waardoor je de cupmaat kunt aanhouden die je normaal ook als BH-maat draagt.

Een tip van ons: een strapless bikinitop! We horen je denken: een strapless bikinitop kan toch niet met een grote cupmaat? We snappen dat je dit denkt maar strapless bikinitops zijn er voor elke vrouw, dus ook voor jou! Strapless bikinitops hebben vaak een antislip strip om te voorkomen dat de bikinitop afzakt. Daarnaast biedt een bikinitop de meeste steun vanuit de band rondom de borstkas.

Bikini grote cup kleine omvang

Bij Annadiva krijgen we vaak vraag naar bikini’s met een grote cupmaat, maar een kleine omvang. Vaak denken vrouwen dat dit een ‘moeilijke’ maat is die bijna niet verkocht wordt. Geen zorgen, Annadiva heeft ook bikini’s in maten zoals 60-F of 65-G! Draag je liever een triangle bikini of gaat je voorkeur naar een balconette bikini? Annadiva heeft dé bikinitop voor jou.

Het merk freya staat bekend om het ruime assortiment bikini’s in kleine omvangsmaten. Freya brengt elk jaar een verrassende badmodecollectie uit met verschillende modellen bikinitops, denk bijvoorbeeld aan een balconette bikinitop of een bandeau bikinitop. Ook in de bikinibroekjes is er een ruim aanbod, van een klassiek bikinibroekje tot een hoog bikinibroekje of en strikbroekje.

Bikini grote cup grote omvang

Naast bikini’s met een grote cupmaat maar een kleine omvang krijgen we bij Annadiva ook vaak vraag naar bikini’s in een grote cup en grote omvang. Bij Annadiva voeren wij een ruime maatboog, waardoor we ook bikini’s met maten als 90F of 95G in ons assortiment hebben. De bikini’s in deze maten zijn vaak beugel bikini’s of full cup bikini’s, welke bikinitop kies jij?

Het merk PrimaDonna heeft een brede selectie in bikinitops in de grotere omvangmaten. PrimaDonna brengt elk jaar nieuwe collecties uit in de meest prachtige printjes, opvallende kleuren en beste pasvormen. Veel vrouwen die ooit een bikini of badpak van PrimaDonna hebben geprobeerd, zijn verkocht. Word jij de volgende PrimaDonna fan?

Badpak grote cup

Naast bikinitops zijn er natuurlijk ook badpakken met een grote cupmaat. Een badpak beschermt je tegen de zon, je hebt geen last van een afzakkende top en een badpak corrigeert zelf een eventueel buikje. Dit geldt natuurlijk ook voor vrouwen met een grote cupmaat, een perfecte pasvorm en optimale steun zijn de belangrijkste kenmerken voor een badpak met grote cup.

Wanneer je een grote cupmaat hebt, is een badpak ook voor jou een prachtige optie deze zomer! Het assortiment badpakken varieert van egale zwarte badpakken die je borsten optisch kleiner maken tot badpakken met prints waarin je de aandacht trekt. Bij Annadiva hebben we voor elke gelegenheid een passend badpak voor jou!

Yes! Nu jij jouw favoriete bikini of badpak gevonden hebt, ben je helemaal klaar voor de zomer. Maak je look af met een van onze accessoires, denk bijvoorbeeld aan een prachtige strandjurk in een effen kleur, of juist in de print van jouw badpak of bikini. Ook voor een zonnebril of een strandlaken slaag je bij Annadiva, sea you at the beach!