Plunge BH of push-up BH?

December 23, 2022

Je borsten mooier laten uitkomen en een sexy decolleté, dat is iets waar iedere vrouw van droomt. Met een plunge BH of push-up BH kan je dit effect creëren. In deze blog bespreken we het verschil tussen deze twee modellen en laten we je de mooiste BH’s zien.

Plunge BH

Een plunge BH heeft een laag middenstuk tussen de cups. Doordat de BH zo laag uitgesneden is, krijg je een mooi decolleté. Een plunge BH is ideaal om te dragen onder een top met een V-hals. De plunge BH is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kan je kiezen uit een plunge BH met of zonder voorgevormde cup en met of zonder beugel. Een plunge BH is geschikt voor vrouwen met een kleinere en grotere cupmaat, zo geeft een plunge BH voldoende ondersteuning. De lage halslijn van de plunge BH zorgt voor een mooi decolleté en zorgt ervoor dat je BH niet zichtbaar is onder kleding. Veel vrouwen voelen zich prettig als ze de plunge BH dragen, omdat de halve cups de borsten een natuurlijke vorm geven en je rondingen prachtig benadrukken.

Drie prachtige plunge BH’s

Annadiva heeft een ruim aanbod in plunge BH’s. Er komt steeds meer nieuwe lingerie binnen, ook al voor het voorjaar. Veel merken hebben prachtige plunge BH’s toegevoegd aan de collecties. Een van onze favorieten is de Namrah collectie van Elomi. De doorschijnende cups van deze plunge BH zijn versierd met sierlijke borduurwerken in een dierenprint. De zachte koper- en bronskleurige metallic draden in de dierenprint zorgen voor een glinsterend effect. Een prachtige eye-catcher die niet mag ontbreken in je kast!

De Show Off collectie van Freya straalt absolute romantiek uit. De plunge BH uit deze collectie is aan de bovenkant afgewerkt met een hartjes en bloemetjes in een groene en blauwe kleur. Het plunge effect geeft de borsten een natuurlijke lift en zorgt voor een ultiem verleidelijke uitstraling. Deze collectie is onlangs binnengekomen in de kleur Black en perfect voor zowel het najaar als voorjaar!

Ook onlangs nieuw binnen gekomen is de Offbeat collectie van Freya in de kleur Natural Beige. De plunge BH uit deze collectie is een echte must-have! De cups van de plunge BH zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor je borsten mooi naar voren worden gecentreerd. De BH is versierd met een prachtig kanten bloemenbroderie, dit siert de BH.

Push-up BH

Push-up BH’s zijn speciaal gemaakt om de borsten mooier uit te laten komen middels een sexy decolleté. In een push-up BH zijn push up pads opgenomen aan de onderkant, de zijkant of aan beiden kanten van de BH. Deze pads duwen de borsten omhoog en/of naar binnen. Een push-up BH kan je extra zelfvertrouwen geven, waardoor je gaat stralen! Een push-up wordt vaak door vrouwen met een kleinere cup gedragen, om zo de borsten wat meer gevuld te laten lijken. De meeste push-up BH’s zijn voorgevormd en voorzien van een beugel.

Drie prachtige push-up BH’s

Bij Annadiva heb je de keuze uit push-up BH’s van verschillende merken in verschillende kleuren. Een van onze favorieten is de Avero push-up BH van Marie Jo. Deze push-up BH heeft een diep uitgesneden decolleté dat zorgt voor een sensuele look. De push-up BH heeft extra vulling onderin de cups, dit zorgt voor een natuurlijk push-up effect. Je shopt deze BH in meerdere kleuren, waaronder een prachtige roze kleur genaamd Wild Ginger.

De Jane push-up BH van Marie Jo is een BH die ieder seizoen wel terugkeert. De cups van deze push-up BH geven je borsten een mooie lift en centreren ze naar voren. De push-up BH is afgewerkt met een romantische bloemenbroderie en glanzende pareldraden. Een romantische en verleidelijke push-up BH!

Op zoek naar een push-up BH die zowel verleidelijk als comfortabel is? Dan is de Raffine collectie van Wacoal wat je zoekt! De luxe kanten details geven de lingerie een sierlijke toch. De Raffine push-up BH heeft een diep uitgesneden decolleté en is gemaakt van een zachte stof. De push-up BH uit deze collectie is een prachtige basic.

Verschillen tussen plunge BH en push-up BH

Het eerste verschil zit hem in de modellen. Zo shop je een plunge BH in verschillende modellen, zoals wel of niet voorgevormd en met of zonder beugel. Terwijl een push-up BH in de meeste gevallen is voorgevormd en voorzien van een beugel. Een plunge BH is geschikt voor vrouwen met een kleinere en grotere cupmaat. Een push-up BH is echter het meest geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat. Een plunge geeft een soortgelijk effect als een push-up BH, maar dan natuurlijker.

Annadiva heeft een ruim aanbod in plunge BH’s en push-up BH’s. Er is keuze genoeg! Shop jouw nieuwe BH van bijvoorbeeld Lise Charmel online of bezoek een van onze winkels. Hulp nodig bij het bepalen van de juiste maat? Neem dan eens een kijkje op onze pagina cupmaat berekenen.