PrimaDonna en Marie Jo Fitguide

April 26, 2022

Vind jouw geliefde lingerie pasvorm terug in de badmode collectie van Marie Jo en PrimaDonna! In samenwerking met Marie Jo en PrimaDonna hebben wij voor jou een handige fitguide opgesteld, waardoor je nu nog gemakkelijker jouw fijne lingerie pasvorm kunt terugvinden in de badmodecollectie. Draag je vaak een plunge BH of ga je juist liever voor een full cup BH? No problem, aan de hand van deze fitguide weet jij precies welke badmode het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Marie Jo Swim

Marie Jo lanceert naast haar lingeriecollectie ook elk jaar een trendy badmodecollectie. Marie Jo Swim is een prachtige aanvulling op het bekende lingerie assortiment. De badmode items staan garant voor pure luxe en elegantie. Dit zie je terug in de fijne pasvormen, subtiele details en elegante printjes en kleuren.

Ook dit jaar zijn wij weer erg onder de indruk van de badmodecollectie van Marie Jo Swim. Prachtige printjes, zoals een kleurrijke print op een witte structuurstof en een zebramotiefje in roze en paarse kleuren laten je deze zomer stralen. Marie Jo Swim is beschikbaar in de cupmaten A tot en met F.

PrimaDonna Swim

PrimaDonna staat bekend als het perfecte merk voor vrouwen met een grotere cupmaat. PrimaDonna Swim biedt dan ook mooie en fijne badmode aan voor vrouwen met een grote cupmaat. De badmode is elegant, erg vrouwelijk én heeft de pasvorm die je van PrimaDonna gewend bent. Subtiele lijnen en mooie patronen en kleursamenstellingen kenmerken de bikini’s, badpakken en strandkleding van PrimaDonna Swim.

Deze zomer heeft PrimaDonna weer verschillende collecties uitgebracht met de fijnste tops en mooiste printjes. Met de badmode van PrimaDonna Swim kun je echt een statement maken. De ene na de andere geweldig print komt voorbij. En dat allemaal in ultiem comfort! PrimaDonna Swim is verkrijgbaar in cupmaat B tot en met I.

Wat is jouw favoriete stijl BH?

Hieronder vind je de best verkochte BH stijlen van PrimaDonna en Marie Jo. Zoek naar jouw favoriete BH en kijk welke bikinitops perfect bij jou passen.

Full Cup BH

Wil jij met extra zelfvertrouwen genieten van de zomerse temperaturen? Kies dan voor een full cup bikinitop. Deze bikinitops zijn liftend en ondersteunend. Daarnaast bedekt deze top een groot deel van je borst én wordt een natuurlijke borstvorm gecreëerd. De Cadiz, Zaragossa, Sitges, Tarifa, Valentina, Cordoba en Terrassa collecties van Marie Jo hebben een full cup bikinitop of badpak in de collectie. De beugel bikinitops die je in elke collectie van PrimaDonna Swim kunt vinden, zijn ook perfect voor jou!

Balconette BH

Draag jij in het dagelijks leven graag een balconette BH? Dan is een strapless of balconette bikinitop echt iets voor jou. De balconette bikinitop heeft een horizontale neklijn, lift de borsten en creëert een wat rondere borstvorm. Een strapless bikinitop heeft vaak afneembare bandjes, wat deze bikini ideaal maakt voor het zonnen. Onder andere de Murcia, Sitges en Valentina collecties hebben een mooie balconette of strapless bikinitop in de collectie. De PrimaDonna Swim collecties bevatten allemaal een balconette bikinitop.

Deep Plunge BH

Draag jij graag een plunge BH? Ga dan voor een plunge bikinitop! Naast de plunge bikinitop is de hartvorm bh ook te zien deze zomer als bikinitop. Maar ook de triangle bikinitop en halter badpak waarschijnlijk erg geschikt voor jou. De deep plunge bikinitop staat bekend om de lager uitgesneden neklijn en prachtig deollete. Een ideale top om heerlijk in te zonnen. Onder andere de Sitges, Tarifa, Terrassa, Cordoba, Cadiz, Pamplona, Valentina, Murcia, Zaragossa, Julia en Camila collecties van Marie Jo hebben prachtige plunge bikinitops in de collectie. Zoek je een plunge bikinitop van PrimaDonna? Bekijk dan eens de Bonifacio, Issambres of Holiday collectie.

Push-up BH

Ga jij liever voor nog meer decollete of draag jij in het dagelijks leven vaak een push-up BH? Ga dan deze zomer voor een push-up bikinitop. Een triangle bikinitop is waarschijnlijk ook geschikt voor jou. Onder andere de Julia, Murcia, Zaragossa, Camila, Cadiz, Pamplona en Tarifa collecties hebben mooie push-up bikinitops in de collectie, die zorgen voor een optisch vollere borst. Let op: de push-up bikinitop is alleen verkrijgbaar van Marie Jo Swim. PrimaDonna Swim voert geen push-up bikini's.

Hopelijk ben je wat wijzer geworden van deze fitguide. PrimaDonna en Marie Jo hebben voor ieder wel een passende bikini. Twijfel je nog? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte badmode!